Brafab

Delia Stol - Antrasitt - H80

1 199,-
Vi elsker det tidløse designet til disse stolene fra Brafab, de delikate fargetonene og rene linjene gjør de til møbler som aldri vil bli utdatert.
Delia Stol - Antrasitt - H80
Delia Stol - Antrasitt - H80 Delia Stol - Antrasitt - H80 Delia Stol - Antrasitt - H80 Delia Stol - Antrasitt - H80
Kun 1 på lager
SKU
1022073
Stylistens kommentar
Kvalitet og tidløst design blir aldri utdatert!

Beskrivelse

Moderne og elegant spisestol som kan stables. Vi elsker det tidløse designet til disse stolene fra Brafab, de delikate fargetonene og rene linjene gjør de til møbler som aldri vil bli utdatert. Spisestolen passer godt i kombinasjoner med spisebord i tilsvarende moderne design. Stolene vil rikitg nok også være en fin og spennende kontrast mot et eldre spisebord i tre.

Materiale: alumnium

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022073
ISBN/EAN/GTIN 7072679694036
Produkttype Lenestol
Lengde 55
Bredde 55
Høyde 80
Sittehøyde 43
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Delia Stol - Antrasitt - H80
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.