Brafab

Belfort Lyslykt - Khaki - H43

1 149,-
En moderne lykt, perfekt til uteplassen laget av aluminium.
Belfort Lyslykt - Khaki - H43
Belfort Lyslykt - Khaki - H43 Belfort Lyslykt - Khaki - H43
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
5+ på lager
SKU
1022104
Stylistens kommentar
Sett stemningen over uteplassen din ved hjelp av et par lyslykter som denne tidløse varianten fra Brafab.

Beskrivelse

En moderne lykt, perfekt til uteplassen laget av aluminium. Lykter som denne sørger for en ekstra stemningsfull kveld. Den vil passe godt inn i kombinasjon med klassisk rotting og et mer moderne møblement.

Materiale: aluminium og glass

Om Brafab

Vi er ingen storbyboere, men vi forstår verdien av å tenke stort mens vi handler lokalt, personlig og ærlig. Vi er de vi skal ha vært aktive i bransjen i 90 år.

Den omreisende selgeren Bror Carlsson startet selskapet i 1935 da han solgte børster, hjemmelagde kurver og stiger fra lastebilen til gårdene i områdene rundt Össjö. Da sønnen Rolf startet i selskapet, ble salget startet direkte til andre selskaper, og i 1975 overførte selskapet til en ekspansiv grossistvirksomhet.

Fra dette kommer serviceånden og det harde arbeidet som kreves for å gi liv til stabil vekst. Bedriftskulturen er preget av å være født og vokst opp i spaden, hvor du har det gøy og utvikler deg med glede. En kreativ entreprenørånd som anerkjenner verdien av å kunne masseprodusere, importere og vokse. En ånd som verdsetter personlige kundeforhold spesielt. For oss er et håndtrykk like mye verdt som en signatur i blekk. Og det er like viktig for forholdet til kunden som med leverandøren og forhandleren. 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022104
ISBN/EAN/GTIN 7072679694340
Produkttype Lykt
Vekt (kg) 4
Lengde 27
Bredde 27
Høyde 43
Merke Brafab
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Belfort Lyslykt - Khaki - H43
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.