SixBondStreet

Georgia sofa med sjeselong - Venstre

Fra 19 500,-
Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer med sjeselong.
Georgia sofa med sjeselong - Venstre
Georgia sofa med sjeselong - Venstre Georgia sofa med sjeselong - Venstre Georgia sofa med sjeselong - Venstre Georgia sofa med sjeselong - Venstre
Fra 19 500,-
SKU
Georgia-sjeselong-Venstre
Stylistens kommentar
Denne Georgia sofaen med sjeselong har et luftig og elegant design samtidig som den rommer mange.

Beskrivelse

Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer med sjeselong. Den huker av på alle punkter på det vi mener er en ultimat sofa. Høye bein som plasserer den høyt i rommet gir den et behagelig og luftig uttrykk. De avrundede hjørnene på vangene står i harmonisk kontrast mot det ellers stramme og moderne designet. Sofabeina er laget av ask som har blitt farget sort.
Sofaen har avtagbare trekk og kan renses eller vaskes ved behov. Om du velger å vaske trekkene dine selv må vi presisere at dette er på eget ansvar. Da er det finvask, 30grader med lavest mulig senterfuge som gjelder. NB. Husk å alltid å ta på sofatrekkene mens de er fuktige, ellers vil de krympe og ikke lenger passe på sofaputene. 

Alle tekstilen er fibreguard sertifisert, med unntak av Diamond tekstilen. Du kan lese mer om Fibreguard og hvordan det gir lettstelte møbler her.

Innmaten i rygg- og seteputene er laget av kaldskum. I tillegg til kaldskummet har de et fibertrekk laget av resirkulerte plastflasker rundt seg. Fibrene i trekket er sydd i kanaler, noe som bidrar til at sofaen både får en optimal sittekomfort samt at fasongen holder seg fin lengst mulig. 

Georgia 3-seter sofaen med sjeselong passer både inn i et klassisk -og mer moderne hjem. I tillegg vil den ta seg godt ut på en hytte, enten den er på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Mål: se mål lenger ned på siden.
Materiale: kaldskum, resirkulerte plastflasker, fiberballer og ask

 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Georgia-sjeselong-Venstre
Produkttype Sofa med sjeselong
Bredde 257
Dybde 162
Høyde 86
Sittehøyde 47
Sittedybde 95
Merke SixBondStreet

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Georgia sofa med sjeselong - Venstre
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.