SixBondStreet

Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald

19 500,-
Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer med sjeselong. Den huker av på alle punkter på det vi mener er en ultimat sofa.
Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald
Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald
14-18 Uker
SKU
1013272
Stylistens kommentar
Denne Georgia sofaen med sjeselong har et luftig og elegant design samtidig som den rommer mange.

Beskrivelse

Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer med sjeselong. Den huker av på alle punkter på det vi mener er en ultimat sofa. Høye bein som plasserer den høyt i rommet gir den et behagelig og luftig uttrykk. De avrundede hjørnene på vangene står i harmonisk kontrast mot det ellers stramme og moderne designet. Sofabeina er laget av ask som har blitt farget sort.
Sofaen har avtagbare trekk og kan renses eller vaskes ved behov. Om du velger å vaske trekkene dine selv må vi presisere at dette er på eget ansvar. Da er det finvask, 30grader med lavest mulig senterfuge som gjelder. NB. Husk å alltid å ta på sofatrekkene mens de er fuktige, ellers vil de krympe og ikke lenger passe på sofaputene. 

Innmaten i rygg- og seteputene er laget av kaldskum. I tillegg til kaldskummet har de et fibertrekk laget av resirkulerte plastflasker rundt seg. Fibrene i trekket er sydd i kanaler, noe som bidrar til at sofaen både får en optimal sittekomfort samt at fasongen holder seg fin lengst mulig. 

Georgia 3-seter sofaen med sjeselong passer både inn i et klassisk -og mer moderne hjem. I tillegg vil den ta seg godt ut på en hytte, enten den er på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Mål: B294 x D105 x H86cm
Dybde sjeselong: 170cm
Sittehøyde: 47cm
Materiale: kaldskum, resirkulerte plastflasker, fiberballer og ask

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1013272
ISBN/EAN/GTIN 7072679614669
Produkttype Sofa med sjeselong
Vekt (kg) 55
Bredde 257
Dybde 95
Høyde 162
Sittehøyde 47
Merke SixBondStreet
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Georgia Sjeselong - Høyre - Sorte ben - Toro - Emerald
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.