Ruth & Joanna

Fiona Lenestol - Messing

15 995,-
Når du ønsker et 'statement' møbel som kombinerer luksus og minimalistisk eleganse er Fiona lenestolen det ulitmate møbelet.
Fiona Lenestol - Messing
Fiona Lenestol - Messing Fiona Lenestol - Messing
15 995,-
SKU
Fiona-lenestol-Messing
Stylistens kommentar
Denne lenestolen er den perfekte kombinasjon av luksus og minimalistisk eleganse.

Beskrivelse

Når du ønsker et 'statement' møbel som kombinerer luksus og minimalistisk eleganse er Fiona lenestolen det ulitmate møbelet. Plasser den for seg selv i en mellomsone, på soverommet, i stuen eller gangen. Den vil også ta seg godt ut som del av en større sofagruppe. Lenestolen er fin å kombinere med Fiona benken som du finner her. 

Mål: B67,5 x D81 x H82cm
Materiale: rustfritt stål og fløyel

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Fiona-lenestol-Messing
Vekt (kg) 20
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Fiona Lenestol - Messing
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.