Ruth & Joanna

Bonham Daybed - L180 - Messing

15 750,-
Dette møbelet har en behagelig komfort takket være fyllingen som består av en perfekt blanding av høy-elastisk skum og dun.
Bonham Daybed - L180 - Messing
Bonham Daybed - L180 - Messing Bonham Daybed - L180 - Messing
15 750,-
bookmark_border Bestill stoffprøver
SKU
Bonham-Daybed-Messing

Beskrivelse

Denne daybeden i fløyel vil bli midtpunktet i ethvert rom. Dette møbelet har en behagelig komfort takket være fyllingen som består av en perfekt blanding av høy-elastisk skum og dun. Den avrundede sideputen gir den lille ekstra komforten og elegansen på samme tid. Bonham daybed kommer i mange forskjellige farger. Lag en daybed som er perfekt for deg og ditt hjem! Kombiner gjerne med lenestolene fra samme kolleksjon.

Mål: B226 x D95 x H83cm
Sittehøyde: 44cm
Sittedybde: 66cm
Materiale: tre, nozag fjæring, kaldskum, miljøvennlig dun og fjær, rustfritt stål

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Bonham-Daybed-Messing
Produkttype Daybed og sjeselong
Vekt (kg) 30
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Bonham Daybed - L180 - Messing
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.