SixBondStreet

Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa

11 250,-
Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer til nå. Den huker av på alle punkter på det vi mener er en ultimat sofa.
Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa
Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa
14-18 Uker
SKU
1012675

Beskrivelse

Georgia er en av våre netteste 3-seter sofaer til nå. Den huker av på alle punkter på det vi mener er en ultimat sofa. Høye bein som plasserer den høyt i rommet gir den et behagelig og luftig uttrykk. De avrundede hjørnene på vangene står i harmonisk kontrast mot det ellers stramme og moderne designet. Sofabeina er laget av ask som har blitt farget sort.
Sofaen har avtagbare trekk og kan renses eller vaskes ved behov. Om du velger å vaske trekkene dine selv må vi presisere at dette er på eget ansvar. Da er det finvask, 30grader med lavest mulig senterfuge som gjelder. NB. Husk å alltid å ta på sofatrekkene mens de er fuktige, ellers vil de krympe og ikke lenger passe på sofaputene. 

Innmaten i rygg- og seteputene er laget av kaldskum. I tillegg til kaldskummet har de et fibertrekk laget av resirkulerte plastflasker rundt seg. Fibrene i trekket er sydd i kanaler, noe som bidrar til at sofaen både får en optimal sittekomfort samt at fasongen holder seg fin lengst mulig. 

Georgia 3-seter sofaen passer både inn i et klassisk -og mer moderne hjem. I tillegg vil den ta seg godt ut på en hytte, enten den er på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Mål: B205 x D92 x H86cm
Sittehøyde: 47cm
Sittedybde: 57cm
Materiale: kaldskum, resirkulerte plastflasker, fiberballer og ask

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1012675
ISBN/EAN/GTIN 7072679608712
Produkttype 3-Seter Sofa
Vekt (kg) 55
Bredde 205
Dybde 92
Høyde 86
Sittehøyde 47
Merke SixBondStreet
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Georgia 3-Seter Sofa - Sorte Ben - Toro - Rosa
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.