SixBondStreet

Crosby 3-Seter sofa

Fra 20 350,-
Smal modellene i denne serien har en normal bredde og dybde, som passer inn i de fleste hjem.
Crosby 3-Seter sofa
Crosby 3-Seter sofa Crosby 3-Seter sofa Crosby 3-Seter sofa
Fra 20 350,-
SKU
Crosby-3s-smal-fluffy

Beskrivelse

Crosby smal serien kjennetegnes ved sitt moderne 'lounge' design. Smal modellene i denne serien har en normal bredde og dybde, som passer inn i de fleste hjem.
Ved å gå for en Crosby smal sofamodell gir du hjemmet ditt et moderne, tidløst og stramt preg. Kombiner sofaen med lenestoler i samme serien for å understreke det stramme uttrykket. Hvis du vil bryte med litt mer kontrast kan du velge å kombinere sofaen med lenestoler med et mykere formspråk.

Ønsker du en myk sofa med et fyldig og luftig utseende kan du med fordel gå for en sofamodell som inneholder dun. Crosby inneholder Fluff-ONE innmat den består av HR40 skumfyll av meget høy kvalitet. Skumfyllet er dekket med en helt spesiell fjær-teknologi denne teknologien sørger for at fjærne ikke beveger seg. For en bedre fleksibilitet er det festet en fleksibel tekstil under sitteputen. Putens mykhet er akkurat som en ‘vanlig’ dunpute, den store fordelen og forskjellen er at du ikke trenger å puffe dem like mye som en ‘vanlig’ dunpute. Det eneste du trenger å gjøre er å justere trekket og rette ut rynker i stoffet fra tid til annen.

Crosby er en moderne sofaserie som både passer inn i moderne og klassiske hjem.

Mål: L247 x D92 x H93
Sittehøyde: 45cm
Høyde armlene: 58cm

Alle tekstilen er fibreguard sertifisert, med unntak av Diamond tekstilen. Du kan lese mer om Fibreguard og hvordan det gir lettstelte møbler her.

 
 
 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Crosby-3s-smal-fluffy
Produkttype 3-Seter Sofa
Vekt (kg) 60
Bredde 222
Dybde 92
Høyde 93
Sittehøyde 45
Merke SixBondStreet

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Crosby 3-Seter sofa
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.