Ruth & Joanna

Bonham 3-seter sofa - B226 - Messing

24 500,-
Denne 3-seter fløyelsofaen vil bli midtpunktet i ethvert rom.
Bonham 3-seter sofa - B226 - Messing
Bonham 3-seter sofa - B226 - Messing Bonham 3-seter sofa - B226 - Messing
24 500,-
bookmark_border Bestill stoffprøver
SKU
Bonham-3S-Messing

Beskrivelse

Denne 3-seter fløyelsofaen vil bli midtpunktet i ethvert rom. Denne sofamodellen har en behagelig sittekomfort takket være fyllingen som består av en perfekt blanding av høy-elastisk skum og dun. De avrundede sideputene gir den lille ekstra komforten og elegansen på samme tid. Bonham sofaen kommer i mange forskjellige farger og du kan velge mellom sort eller messingfinish på bena. Lag en sofa som er perfekt for deg og ditt hjem! Kombiner gjerne denne sofaen med lenestolene fra samme kolleksjon.

Mål: B226 x D95 x H83cm
Sittehøyde: 44cm
Sittedybde: 66cm
Materiale: tre, nozag fjæring, kaldskum, miljøvennlig dun og fjær, rustfritt stål

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Bonham-3S-Messing
Produkttype 3-Seter Sofa
Vekt (kg) 55
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Bonham 3-seter sofa - B226 - Messing
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.