SixBondStreet

Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm

8 690,-
Stram og tidløs tv- benk i sort metall med en lekker marmorplate på toppen.
Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm
Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm
Kun 2 på lager
SKU
1003968

Beskrivelse

Marmor er et naturmaterial og hver enkel plate er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Under slipeprosessen vil det også forekomme ujevnheter som kan utjevnes med fyllmasse for å få det riktige uttrykket. Våre marmorplater slipes og bearbeides i Italia av steinarbeidere med lang erfaring. Hver plate er unik og individuelt slipt. Det er også et materiale som krever pleie for å bevare den flotte overflaten.

Se merknad under:
Marmor er et naturlig materiale, mer spesifikt er det en krystallisert kalkstein. Hver marmorplate har sitt eget spesielle mønster og det er derfor møbler i marmor alltid vil være unike. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og må derfor aldri betraktes som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og gi permanente merker. Spesielt må man være oppmerksom på sure væsker som eddik og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i en behandlet marmoroverflate. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe gjenstander direkte på møbelet. Det anbefales å bruke filtknotter, teppe eller lignende som et beskyttende underlag.

Den hverdagslige rengjøringen kan enkelt utføres med en fuktig klut. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet fra overflaten. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler til den hverdagslige rengjøringen da dette kan føre til missfarging og skade på overflaten. Skal rengjøringsmidler brukes er det viktig å tørke av overflaten etterpå med en ren klut.

Stram og tidløs tv- benk i sort metall med en lekker marmorplate på toppen. Benken har en praktisk hylle til media og annen elektronikk. Den asymmetriske, loddrette linjen skaper et spennende uttrykk. Tv- benken har stramme linjer, som gjør at det stjeler lite visuell plass. Mål: H 50 x L 150 x D 30 cm

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1003968
ISBN/EAN/GTIN 7072679007836
Vekt (kg) 33
Lengde 150
Bredde 30
Høyde 50
Merke SixBondStreet
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown Tv Benk - Marmor - 150 x 30 cm
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.