SixBondStreet

Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor

8 200,-
Stram og tidløs tv- benk i sort metall med en lekker marmorplate på toppen.
Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor
Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor
Utsolgt
SKU
ENT-RP-58B-BL-CW-15

Beskrivelse

 

Stram og tidløs tv- benk i sort metall med en lekker marmorplate på toppen.
Benken har en praktisk hylle til media og annen elektronikk. Den asymmetriske, loddrette linjen skaper et spennende uttrykk.
Tv- benken har stramme linjer, som gjør at det stjeler lite visuell plass.

Mål: H 50 x L 100 x D 30 cm
Materiale: Stål og marmor

Vedlikehold

Marmor er et naturmaterial og hver enkel stein er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Hver stein er unik og individuelt slipt. Marmor er et materiale som også krever pleie for å bevare den flotte overflaten. Se vårt sortiment for vedlikeholdsprodukter tilpasset stein.

Se merknad under:
Mer spesifikt er marmor en krystallisert kalkstein. Hver marmorstein har sitt unike og spesielle mønster. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og i verste fall gi permanente merker. Man må være spesielt oppmerksom på sure væsker som kaffe og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i marmoroverflaten. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte steinen. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på steinen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag. 

Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av marmoroverflaten. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter. Husk også å tørke nøye av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-RP-58B-BL-CW-15
ISBN/EAN/GTIN 7072679008352
Produkttype TV-Benk
Vekt (kg) 30
Lengde 100
Bredde 30
Høyde 50
Merke SixBondStreet
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown Tv Benk - 100 x 30 - Hvit marmor
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.