TenderFlame

Vegghengt peis - 59 x 59cm - Sort

6 599,-
Klassisk enkel peis for montering rett på vegg .
Vegghengt peis - 59 x 59cm - Sort
Vegghengt peis - 59 x 59cm - Sort TenderFlame – Påfyll
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 3 på lager
SKU
TF-Contur-90
Stylistens kommentar
En TenderFlame- peis setter du opp selv på en, to, tre. Du kan montere på alle typer vegg- til og med på tapet.

Beskrivelse

En veggpeis med stål-veke fra Tenderflame er en enkel måte å få seg peis på. Du trenger ingen tillatelser. Peisene gir god varme, men ikke mer enn at de kan benyttes uten tilpasning også i nye boliger med moderne isolasjon og ventilasjon. Monteringen er enkelt- på under 15 minutter er peisen på plass. Peisen kan bygges inn – alt du eller håndverkeren da trenger er å følge våre anvisninger.

Med en innsats fra Tenderflame kan du få levende flammer og kosen i et hvert hjem. Mange peiser kan ikke benyttes på grunn av restriksjoner, dårlige piper, dårlig trekk eller av andre grunner. Mange lar også være å bruke peisen fordi de er lei av tunge ved-sekker og alt styret med aske og sot. Kjenner du deg igjen?

Peisene fra Tenderflame trenger ikke pipe eller eget avtrekk. Peisene er lette å plassere, det er bare fantasien som setter grenser – forutsatt at man følger instruksene for installasjon og bruk.

Denne peisen har et klassisk og enkelt design som passer perfekt i stuen eller på soverommet. 
Luftspalte og avstandsstykker sikrer at peisen kan henges på alle typer vegger. Denne peisen har en delikat, sort pulverlakkert ramme i stål. 
Beskyttelses-glass på begge sider av veken.

NB! Det skal være 150cm klaring fra flammen til brennbart materiale.

Mål: B59 x H59 x D21 cm
Materiale: Stål og glass
Farge: 
Sort

Om TrenderFlame

TenderFlame - det er først og fremst flammer. De aller reneste flammene. De har et mål, og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puster eller skader miljøet. 
TenderFlame jobber for å ha et så beskjedent miljøavtrykk som mulig. Alt vi gjør skal vi gjøre med omhu og vi skal behandle naturen og alle menneskene så varsomt som mulig.
Businessen til TenderFlame er flammer og vi tilbyr små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet. 
TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste - på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt - det er som to vanlige panelovner. 
TenderFlame er 100% trygt å bruke. Det betyr ikke at du ikke skal følge brukerveiledningen og behandle flammen med varsomhet. Det følger alltid ansvar å tenne en peis eller et levende lys. Hold barn og kjæledyr unna og ikke la TenderFlame brenne uten tilsyn.

NATURENS TRYGGE DRIVSTOFF​

Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken.

​Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.

Praktisk informasjon

  • Tank 0,5 liter
  • Varmeeffekt: ca. 1100 watt brenner
  • Brenner ca 5 timer på en liter drivstoff
  • Trenger ikke henge på bærevegg
  • Kan bygges inn, følg medfølgende instrukser. 
  • Kan henge på alle underlag 
  • Veken i rustfritt stål har livstidsgaranti 
  • Beskyttelses-glass på begge sider av veken 
  • Slukkelokk medfølger. 

 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU TF-Contur-90
ISBN/EAN/GTIN 7072679009786
Produkttype Peis
Vekt (kg) 20
Lengde 59
Bredde 21
Høyde 59
Merke TenderFlame
Materiale Stål, Glass
Stil Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Vegghengt peis - 59 x 59cm - Sort
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.