Layered

Teppe - Shaggy Thunder Gray - Rug - 300 x 400

14 900,-
Layered Shaggy Rug er et håndvevd loddent ullteppe med lang lugg, laget etter en 2000 år gammel produksjonsmetode fra Hellas.
NYHET
Teppe - Shaggy Thunder Gray - Rug - 300 x 400
Teppe - Shaggy Thunder Gray - Rug - 300 x 400 Teppe - Shaggy Thunder Gray - Rug - 300 x 400
Levering: 5-8 uker
SKU
1011461
Stylistens kommentar
Gi boligen din et eksklusivt preg ved hjelp av dette håndvevde gulvteppe i 100% ull fra Layered.

Beskrivelse

Layered Shaggy Rug er et håndvevd loddent ullteppe med lang lugg, laget etter en 2000 år gammel produksjonsmetode fra Hellas. Hvert teppe legges ned i de virvlende strømmene som dannes i et naturlig fossefall for å skape den livlige mykheten og teksturen i det. Teppene i kolleksjonen er laget individuelt, så det kan forekomme variasjoner i størrelse og farge. Dette betyr at alle kundene våre kan nyte av et unikt teppe. For å unngå at teppet sklir, anbefales det/ anbefaler vi å bruke et teppeunderlag.

Ryetepper har en tendens til å loe den første tiden på grunn av den lange luggen, og vi anbefaler derfor å regelmessig støvsuge teppet for å fremskynde denne prosessen. Loingen avtar etterhvert.

Mål: 300 x 400cm
Materiale: 100% ull

Vedlikehold: 
Teppet skal, når det er pakket ut, snus opp ned og ristes for å få fram det naturlige livet i garnet etter transport. Støvsug regelmessig uten børste. For grundigere rengjøring anbefales renseri.
Fjerning av flekker:
Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og såpe. Absorber overflødig væske med en tørr mikrofiberklut.

LAYERED

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.

Layered-gründer Malin Glemme, designet et teppe som en vever i India produserte og etter det lanserte hun den første kolleksjonen av bomullstepper. Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten hell tok hun saken i egne hender. Visjonen bak varemerket er å være nyskapende ved å benytte andre kunstformers syn på design og uttrykk på innredning til å skape et varemerke som både tenker og handler annerledes.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1011461
ISBN/EAN/GTIN 7940031555212
Vekt (kg) 30
Lengde 400
Bredde 300
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe - Shaggy Thunder Gray - Rug - 300 x 400
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.