Layered

Teppe - Bird in space - 180 x 270

8 900,-
Layered's Bird in Space teppe er inspirert av den anerkjente rumenske billedhuggeren Constantin Brancusis kreasjoner.
Teppe - Bird in space - 180 x 270
Teppe - Bird in space - 180 x 270 Teppe - Bird in space - 180 x 270
Levering: 5-8 uker
SKU
1011435
Stylistens kommentar
Et mykt gulvteppe vil ikke bare bedre akustikken i rommet med føles også behagelig å trå på.

Beskrivelse

Layered's Bird in Space teppe er inspirert av den anerkjente rumenske billedhuggeren Constantin Brancusis kreasjoner og er produsert i 100% myk New Zealand-ull. Denne ullen kjent for sin holdbare kvalitet og utseende. Teppet er designet i delikate jordtoner med en beinhvit base - farger som ofte finnes i verkene hans og i hans studio i Paris hvor han skapte det meste av sitt arbeid. Disse teppene har en tendens til å loe en del de første seks månedene, og derfor anbefaler vi deg å støvsuge regelmessig for å forkorte denne perioden. Etter denne tiden vil loingen avta.

Mål: 180 x 270cm
Materiale: 100% New Zealand-ull

Vedlikehold: 
Teppet skal, når det er pakket ut, snus opp ned og ristes for å få fram det naturlige livet i garnet etter transport. Støvsug regelmessig uten børste. For grundigere rengjøring anbefales renseri.
Fjerning av flekker:
Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og såpe. Absorber overflødig væske med en tørr mikrofiberklut.

LAYERED

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.

Layered-gründer Malin Glemme, designet et teppe som en vever i India produserte og etter det lanserte hun den første kolleksjonen av bomullstepper. Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten hell tok hun saken i egne hender. Visjonen bak varemerket er å være nyskapende ved å benytte andre kunstformers syn på design og uttrykk på innredning til å skape et varemerke som både tenker og handler annerledes.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1011435
ISBN/EAN/GTIN 7940031555342
Vekt (kg) 22
Lengde 270
Bredde 180
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe - Bird in space - 180 x 270
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.