Lind Dna

Dekkebrikke - Square L - Nupo Nature - 35 x 45 cm

199,-
Dekkebrikkene fra LIND DNA er laget av resirkulert skinn som er lett å rengjøre, og bordmatten er derfor både dekorativ og praktisk.
Dekkebrikke - Square L - Nupo Nature - 35 x 45 cm
Dekkebrikke - Square L - Nupo Nature - 35 x 45 cm
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Utsolgt
SKU
1018141
Stylistens kommentar
For å dekke et gjennomført, vakkert og innbydende bord trenger du disse brikkene i resirkulert skinn.

Beskrivelse

Denne firkantede dekkebrikken fra LindDna er en klassisk og stilig bordmatte. De rette linjene er elegante og et stilig valg for alle bordinnstillinger, og med de mange forskjellige overflater og farger du kan velge mellom, er det en dekkebrikke for hvert bord og personlig smak. Dekkebrikkene fra LIND DNA er laget av resirkulert skinn som er lett å rengjøre, og bordmatten er derfor både dekorativ og praktisk. Med mer enn tusen forskjellige varianter av overflater, former og farger, tilbyr vi det største utvalget av bordmatter i resirkulert skinn på det internasjonale markedet. Designet og produsert i Danmark.

Mål: 35x45cm
Materiale: resirkulert skinn

LIND DNA

Hos Lind DNA handler det om å velge det rette når man bestemmer hva seg for hva man vil omgi seg med, og ikke bare om å kjøpe nye. Derfor jobber vi bærekraftig på flere nivåer. Vi lager produkter, ofte med flere funksjoner, i en klassisk, grunnleggende design som passer inn de fleste steder. Vi tilbyr produkter med god brukervennlighet og lang levetid - enten det er for hjemmet, på kontoret, hotellet eller for et restaurantkonsept. Vi designer og produserer lokalt i Danmark, der vårt Oeko-Tex resirkulert skinn er en gjenganger i mange av våre design. For oss er det bærekraft på høyt nivå. Vårt oppdrag er å fremme bærekraftig dansk design. Fra 10. Oktober 2020 innfører Lind DNA livstidsgaranti på sine coasters og dekkebrikker.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1018141
ISBN/EAN/GTIN 5711590153018
Produkttype Dekkebrikke
Vekt (kg) 1
Lengde 35
Bredde 45
Høyde 1
Merke Lind Dna
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Dekkebrikke - Square L - Nupo Nature - 35 x 45 cm
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.