Light & Living

Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium

3 990,-
Dette bordet kombinerer delikat, grønn marmor sammen med elegant bronsefinish.
Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium
Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium
Kun 2 på lager
SKU
1022878
Stylistens kommentar
Dette sofabordet vil gi stuen din et skikkelig løft.

Beskrivelse

Inkluder grønn marmor i interiøret ditt. Det vil gi rommet et friskt preg samtidig som det gir et eksklusivt uttrykk. Dette bordet kombinerer delikat, grønn marmor sammen med elegant bronsefinish.

Materiale: marmor og aluminium

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022878
ISBN/EAN/GTIN 7072679701550
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 16,12
Lengde 61
Bredde 61
Høyde 41
Merke Light & Living
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Rickerd sofabord - Ø 61x41 cm - grønn marmor og antik bronsefarget understell I aluminium
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.