SixBondStreet

Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor

10 550,-
Rundt, moderne sofabord med marmorplate.
Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor
Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor
Kun 4 på lager
SKU
ENT-TBL-1215-BL-20-MR-20-R100

Beskrivelse

Rundt, moderne sofabord med marmorplate. Bordet har et sort understell i metall som er med på å stramme opp, og gir muligheter for å kunne plassere et mindre bord, eller en puff under. Bordet passer inn i de aller fleste miljøer med sitt tidløse preg. Bordet er av høy kvalitet. Fordelen med å integrere hvit marmor i hjemmet er at det fungerer med de aller fleste stilarter, avhengig av hvordan du styler det. Plasser bordet alene eller kombiner det med en puff eller et sidebord som dette fra samme serien. 

Mål: Ø 100 cm x H 40 cm
Materiale: Stål og marmor

 


Vedlikehold

Marmor er et naturmaterial og hver enkel stein er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Hver stein er unik og individuelt slipt. Marmor er et materiale som også krever pleie for å bevare den flotte overflaten. Se vårt sortiment for vedlikeholdsprodukter tilpasset stein.

Se merknad under:
Mer spesifikt er marmor en krystallisert kalkstein. Hver marmorstein har sitt unike og spesielle mønster. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og i verste fall gi permanente merker. Man må være spesielt oppmerksom på sure væsker som kaffe og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i marmoroverflaten. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte steinen. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på steinen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag. 

Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av marmoroverflaten. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter. Husk også å tørke nøye av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-TBL-1215-BL-20-MR-20-R100
ISBN/EAN/GTIN 7072679295417
Produkttype Sofabord
Vekt (kg) 55
Lengde 100
Bredde 100
Høyde 40
Merke SixBondStreet

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown Sofabord - ø100 - Hvit marmor
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.