SixBondStreet

Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45

15 950,-
Sofabordene som går under navnet 'Michigan' har et delikat, sømløst, tidløst og moderne design. 
Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45
Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45 Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45 Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45 Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45 Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45 Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45
Levering: 8-10 uker
SKU
1016035
Stylistens kommentar
Vi bare elsker kombinasjonen av lys eik og brun marmor. Det gir interiøret et diskret, delikat og ikke minst elegant ton-i-ton utrykk.

Beskrivelse

Sofabordene som går under navnet 'Michigan' har et delikat, sømløst, tidløst og moderne design. 

Bordets understell er laget av eik og har fått en overflate behandling med lys patinert lakk som er UV herdet. Bordbena er også er et smykke i seg selv, de gir bordet et enkelt men dynamisk design. Bordplaten er laget av delikat og eksklusiv brun marmor- kombinasjonen er bare helt fantastisk.

Navnet Michigan ble til fordi jeg leste et sted at denne delstaten i USA som grenser til Canada, har et område som hører til Central Lowland og er temmelig flat, og nettopp det er det. Bordet er flatt, men har vakre T-ben som platen lener seg på. Forklarer vår produktdesigner, Palla.

Mål: ø100 x H45cm
Materiale: heltre eik malt med lys patinert lakk som er UV herdet og brun marmor

Vedlikehold

Marmor er et naturmaterial og hver enkel stein er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Hver stein er unik og individuelt slipt. Marmor er et materiale som også krever pleie for å bevare den flotte overflaten. Se vårt sortiment for vedlikeholdsprodukter tilpasset stein.

Se merknad under:
Mer spesifikt er marmor en krystallisert kalkstein. Hver marmorstein har sitt unike og spesielle mønster. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og i verste fall gi permanente merker. Man må være spesielt oppmerksom på sure væsker som kaffe og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i marmoroverflaten. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte steinen. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på steinen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag. 

Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av marmoroverflaten. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter. Husk også å tørke nøye av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1016035
ISBN/EAN/GTIN 7072679641887
Produkttype Sofabord
Vekt (kg) 35
Diameter 100
Høyde 45
Merke SixBondStreet
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Michigan Sofabord - Brun Marmorplate - Lys Eik - Ø100 H45
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.