Ruth & Joanna

Athen Sidebord - Beige - H40

7 550,-
Athen er et elegant sidebord/ pidestall i en kubisk form.
Athen Sidebord - Beige - H40
Athen Sidebord - Beige - H40 Athen Sidebord - Beige - H40 Athen Sidebord - Beige - H40 Athen Sidebord - Beige - H40
Levering: 8-12 Uker
SKU
1012641
Stylistens kommentar
Dette elegante sidebordet er håndplukket og laget av stein. Dette vi du ha mye glede av i årene fremover.

Beskrivelse

Athen er et elegant sidebord/ pidestall i en kubisk form. Sidebordet kommer i tre forskjellige høyder. Det lave er ideelt som et lite salongbord eller et lavt sidebord. Størrelsen i midten er perfekt som nattbord eller sidebord ved siden av sofaen din. Den høyeste kan brukes som en vakker pidestall hvor du kan plassere skulpturer, vaser, lamper eller kunstbøker. 
Steinen er satt sammen for hånd, og hvert stykke stein er nøye valgt for å sikre at produktet ser så bra ut som mulig. Velg mellom en beige stein og en grå marmor. Den grå går under navnet 'London' og har en glatt marmoroverflate mens den beige 'Athen' har et vakkert håndlaget stripemønster langs sidene.

Vekt: 55kg
Materiale: stein

Vedlikehold: Siden marmor lett får flekker, er det viktig å vite hvordan du skal ta vare på den godt. Tørk overflaten en eller to ganger i uken med en myk klut. Søl bør rengjøres umiddelbart siden marmor er porøst og trekker til seg væske veldig raskt. Alle sure væsker vil etse overflaten, men til og med vann kan sette merker på marmorbordplaten. Bruk aldri skuremidler. Vask marmoren med jevne mellomrom med en klut fuktet med lunket vann, og om nødvendig litt mild oppvaskmiddel. Dra kluten forsiktig over overflaten, og gjør en sirkulær bevegelse. Fjern såpen med en annen fuktig klut og tørk av marmoren. Bruk underlag under briller, glass og andre harde objekter. Hvis marmortoppen er skadet, anbefaler vi å spørre en ekspert om råd.

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1012641
ISBN/EAN/GTIN 7072679608378
Produkttype Sidebord
Vekt (kg) 55
Lengde 45
Bredde 45
Høyde 40
Merke Ruth & Joanna
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Athen Sidebord - Beige - H40
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.