Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70

14 900,-
Minimalistisk og moderne sofabord som passer perfekt i enhver stue.
Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70
Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70 Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70 Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70
Kun 1 på lager
SKU
ENT-TBL-93-BL-20-MR-CW-15-MAR

Beskrivelse

 

Minimalistisk og moderne sofabord som passer perfekt i enhver stue. Platen er i hvit marmor, og understell i sort metall. Sofabordet har en praktisk hylle til oppbevaringer av fjernkontroll og liknende.

Mål: H 40 x L 140 x D 70 cm
Materiale: stål og carrara marmor

Vedlikehold

Marmor er et naturmaterial og hver enkel stein er unik, det vil si at det kan variere en del i farge og overflate. Hver stein er unik og individuelt slipt. Marmor er et materiale som også krever pleie for å bevare den flotte overflaten. Se vårt sortiment for vedlikeholdsprodukter tilpasset stein.

Se merknad under:
Mer spesifikt er marmor en krystallisert kalkstein. Hver marmorstein har sitt unike og spesielle mønster. Flerfarget korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.

Søl bør tørkes bort umiddelbart fordi det kan trekke inn i marmoren og i verste fall gi permanente merker. Man må være spesielt oppmerksom på sure væsker som kaffe og sitronsaft, da de lett kan trenge inn i marmoroverflaten. Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte steinen. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på steinen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag. 

Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av marmoroverflaten. Tørk alltid over etterpå med en tørr klut for å fjerne overflødig fuktighet. Det anbefales ikke å bruke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter. Husk også å tørke nøye av overflaten etterpå med en ren klut.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU ENT-TBL-93-BL-20-MR-CW-15-MAR
ISBN/EAN/GTIN 7072679008697
Vekt (kg) 45.0000
Lengde 140
Bredde 65
Høyde 38
Materiale Stål, Stein
Stil Industrielt, Klassisk, Moderne

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Midtown Sofabord - Hvit marmor - 140x70
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.