Ruth & Joanna

Shelby konsollbord - Krom

13 750,-
Dette konsollbordet eller den lave bokhyllen er med på å skape et interessante preg og tilfører litt glam uten å overvelde et rom.
Shelby konsollbord - Krom
Shelby konsollbord - Krom Shelby konsollbord - Krom Shelby konsollbord - Krom
13 750,-
SKU
Shelby-konsollbord-krom

Beskrivelse

Dette konsollbordet eller den lave bokhyllen er med på å skape et interessante preg og tilfører litt glam uten å overvelde et rom. De enkle linjene passer inn i de fleste settinger og gir et luftig preg takket være den tynne metallrammen og bordplaten i speil eller glass.

Mål: 115 x 40 x 78cm
Materiale: rustfritt stål og speil

Om Ruth & Joanna

Ruth & Joanna ble grunnlagt av Susanne Lundberg i 2012 med en visjon om å gi ekstra eleganse til den skandinaviske møbeltrenden. Etter noen år som interiørblogger, forfatter og stylist, følte Susanne at noe manglet i markedet. Hun ønsket å lage møbler der maksimalistiske materialer møter minimalistisk design, det beste fra begge verdener.

Navnet kom naturlig; Ruth og Joanna er navnene til besteforeldrene hennes og er en hyllest til deres unike stiler og personligheter. Ruth, født og oppvokst i Nord-Sverige, symboliserer den minimalistiske skandinaviske siden av merket, og Joanna, som kommer fra Ukraina, står for den mer fargerike og maksimalistiske delen.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU Shelby-konsollbord-krom
Produkttype Konsollbord
Merke Ruth & Joanna

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Shelby konsollbord - Krom
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.