Eichholtz B.V.

Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting

10 490,-
Denne robuste spisestolen er laget av massivt sedertre og har de V-formede bena som er karakteristiske for Jeannerets berømte vintage-design.
Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting
Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting
Levering: 3-5 uker
SKU
1012895
Stylistens kommentar
Rottingen har kommet for å bli i interiørbildet. Materialet kombinert med solid treverk som sedertre gir et tidløst møbel du vil ha glede av i mange år. Materialkombinasjonen passer like godt inn i et minimalistisk og moderne hjem som den gjør på en klassisk fjellhytte.

Beskrivelse

Den klassiske sorte Aristide-stolen er inspirert av de ikoniske designmøblene til Pierre Jeanneret, og kombinerer kvalitet med enkelhet. Denne robuste spisestolen er laget av massivt sedertre og har de V-formede bena som er karakteristiske for Jeannerets berømte vintage-design. Håndvevet rottingrør pryder setet og ryggen. 

 

  • A 57 cm
  • B 65,5 cm
  • C 90 cm
  • D 47 cm
  • E 45,5 cm
  • F 67 cm

 

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1012895
ISBN/EAN/GTIN 7072679610906
Produkttype Spisestol
Vekt (kg) 8
Lengde 57
Bredde 65,5
Høyde 90
Sittehøyde 45,5
Merke Eichholtz B.V.
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Spisestol - Aristide - Sort - Sedertre og rotting
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.