TenderFlame

Lilly Lyslykt - Sett à 2 - Ø10 - Mørk Grønn

349,-
Skap den gode stemningen med Lilly. Koseflamme uten røyk, sot eller lukt.
Lilly Lyslykt - Sett à 2 - Ø10 - Mørk Grønn
Lilly Lyslykt - Sett à 2 - Ø10 - Mørk Grønn
  • Utstilt i vårt Showroom i Drammensveien 130
Kun 1 på lager
SKU
1020480
Stylistens kommentar
Skap en ekstra koselig stemning ute og inne ved hjelp av denne lyslykten fra TenderFlame.

Beskrivelse

Skap den gode stemningen med Lilly. Koseflamme uten røyk, sot eller lukt. Livlige, dansende flammer som brenner i ca 7 timer på en fylling. Dette er ett sett på 2stk + en flakse med tenderfuel. Perfekt å plassere en ute og en inne, eller gi den ene i gave.

Mål: ø10 x H11,5cm

Bordlykt
Glass
1 rund stålveke
Livstidsgaranti på veken
Tank 0,25 liter
Brenntid ca 7 timer på en tank
Varmeeffekt: Ca 200 watt brenner
Tenderfuel det trygge og rene drivstoffet
Soter ikke
Lukter ikke
Helt trygt
Farge kobber
H11,5 x Ø10 cm
Vekt 0,2 kg

Om TrenderFlame

TenderFlame - det er først og fremst flammer. De aller reneste flammene. De har et mål, og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puster eller skader miljøet. 
TenderFlame jobber for å ha et så beskjedent miljøavtrykk som mulig. Alt vi gjør skal vi gjøre med omhu og vi skal behandle naturen og alle menneskene så varsomt som mulig.
Businessen til TenderFlame er flammer og vi tilbyr små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet. 
TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste - på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt - det er som to vanlige panelovner. 
TenderFlame er 100% trygt å bruke. Det betyr ikke at du ikke skal følge brukerveiledningen og behandle flammen med varsomhet. Det følger alltid ansvar å tenne en peis eller et levende lys. Hold barn og kjæledyr unna og ikke la TenderFlame brenne uten tilsyn.

NATURENS TRYGGE DRIVSTOFF​

Ikke farlig for mennesker eller naturen. Avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. TenderFuel er ikke giftig – og tro det eller ei – det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken.

​Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1020480
ISBN/EAN/GTIN 7090037739977
Produkttype Lykt
Vekt (kg) 0,2
Diameter 10
Høyde 11,5
Merke TenderFlame
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Lilly Lyslykt - Sett à 2 - Ø10 - Mørk Grønn
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.