Martinsen

Nario blomsterurne - ø 29 x h 40 cm - Sort keramikk

1 450,-
Den klassiske sorte fargetonen vil gi interiøret et tidløst og elegant innsalg.
Nario blomsterurne - ø 29 x h 40 cm - Sort keramikk
Nario blomsterurne - ø 29 x h 40 cm - Sort keramikk
Kun 2 på lager
SKU
1023522
Stylistens kommentar
Keramikk er både tidløs, elegant og dekorativt. Vi elsker denne vasen fra Martinsen og vil fylle den med en bukett fargerike blomster fra Mr. Plant.

Beskrivelse

Innred hjem og hage med krukker og vaser i ulike farger, høyder og materialer. Denne varianten fra Martinsen er laget av keramikk og vil ta seg godt ut både med og uten blomster i. Den klassiske sorte fargetonen vil gi interiøret et tidløst og elegant innsalg.

Materiale: keramikk

Ta vare på krukkene dine på vinteren

Det er vann som er det største problemet for krukkene dine på vinteren. En potte som ikke er vanntett vil suge til seg vann. Vann utvider seg ca 10 prosent når det fryser. Når vannet som ligger inni krukken fryser er problemet et faktum. Selv frostsikre krukker risikerer å sprekke dersom de blir stående med mye overflødig vann og/ eller jord.

Plassering og oppbevaring om vinteren:

For at det overflødige vannet skal kunne renne godt gjennom krukkene, er det lurt å plassere de på klosser eller krukkeføtter. Det viktigste er at selve krukken ikke er plassert rett på den kalde bakken så de ikke fryser fast. Det vil også lønne seg å sette krukkene inntil en vegg, der det er lunere. Krukkene dine kan også med stor fordel plasseres innendørs da selv frostsikre potter og krukker kan sprekke.

 

Om Martinsen

Martinsen er en av skandinavias største importører av artikler til møbel- og interiørbransjen. Deres virksomhet er bygget på godt kremmerskap, besluttsomhet, nese for trender, stilarter og design – foruten god logistikk og stor lagerkapasitet. Som handelspartner er de opptatt av å kunne se nye muligheter og alltid yte maksimal service til sine kunder.

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1023522
ISBN/EAN/GTIN 7072679707576
Produkttype Urne
Vekt (kg) 12
Diameter 29
Høyde 49
Merke Martinsen
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Nario blomsterurne - ø 29 x h 40 cm - Sort keramikk
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.