Layered

Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm

10 900,-
Inspirasjonen bak samlingen arver fra den unike skjønnheten til naturlige råvarer.
Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm
Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm
Levering 10-12 uker
SKU
1022802
Stylistens kommentar
Gi rommet et eksklusivt og lunt preg ved hjelp av dette gulvteppet i 100% ull fra Layered.

Beskrivelse

Inspirasjonen bak samlingen arver fra den unike skjønnheten til naturlige råvarer. Ved å leke med forskjellige strukturer og teknikker i stedet for mønstre eller farger blir den ufargede ullen det sentrale punktet i designet. Siden hvert teppe er håndvevd individuelt, kan det variere i størrelse og farge, noe som betyr at alle våre kunder kan oppleve et unikt produkt.

Materiale: 100% ull

Flekker: Tørk flekken forsiktig med en blanding av lunkent vann og mild såpe. Sug opp rester med en tørr mikrofiberklut.

Vask: Støvsug regelmessig uten børste. For dypere rengjøring anbefales rens.

Layered

Layered er et svensk varemerke som tilbyr kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Varemerket ble lansert i 2015 med en visjon om å skape unik design inspirert av forskjellige kunstformer innen mote, arkitektur, fotografi og kultur.
Layered ble grunnlagt når Malin Glemme lette etter et teppe i høy kvalitet i en rimelig prisklasse, men uten framgang tok hun saken i egne hender.

Miljø & Bærekraft

Layered arbeider med materialer i høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Vi produserer våre tepper og egendesignede møbler av de fineste naturmaterialer, som ull og lin. Disse er biologisk nedbrytbare og er derfor fornybare materialer. Layered står for å skape produkter med et langsiktig perspektiv. Våre materialvalg er nøye utvalgt for å tilby den beste kvaliteten som holder seg i mange år. Fjærene og plywooden i møblene våre er fra resirkulerte kilder.

Siden 2016 har Layered vært medlem i Stockholms klimapakt som informerer om hvordan bedrifter kan arbeide forebyggende med kvalitet, miljø, og arbeidsforhold på lang sikt. I et ledd for å redusere belastningen på miljøet foregår transport fra produksjonslandene hovedsakelig med båt. Våre møbler produseres i nærliggende land som Estland og Litauen, noe som betyr kort transportvei.  

En av Layereds teppekolleksjoner er produsert av PET-flasker som er gjenvunnet ved hjelp av en innovativ teknikk. Plasten fra flaskene smeltes, og blir til tynne plasttråder som spinnes til garn. Av garnet veves teppene for hånd, og materialet føles, ser ut som og har samme tekstur som et tradisjonelt ullteppe.

LAYERED SUSTAINABILITY PLAN

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022802
ISBN/EAN/GTIN 7072679700904
Produkttype Gulvteppe
Vekt (kg) 22
Lengde 270
Bredde 180
Høyde 3
Merke Layered
Antall kolli 1

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Teppe Circular - Ullteppe - Hvit - 180 x 270cm
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.