Light & Living

Breston vase deco - Ø 26x17,5 cm - matt sort aluminium

750,-
Skulpturelle vaser i asymmetriske former gir interiøret en dynamisk og kunstnerisk twist.
Breston vase deco - Ø 26x17,5 cm - matt sort aluminium
Breston vase deco - Ø 26x17,5 cm - matt sort aluminium
Kun 2 på lager
SKU
1022865
Stylistens kommentar
Vaser som denne fra Light and Living er både unik, moderne og tidløs. Den er en perfekt innflyttningsgave da den vil passe godt inn i de fleste hjem.

Beskrivelse

Skulpturelle vaser i asymmetriske former gir interiøret en dynamisk og kunstnerisk twist. Denne varianten er laget av aluminium, noe som gjør den enkel å flytte rundt på. La den skinne i en åpen hylle på toppen av et par coffee table bøker eller plasser den i vinduskarmen og fyll den med dine favoritt blomster.

Materiale: aluminium

Om Light & Living

Light & Living ble opprettet for over 40 år siden. I en liten fabrikkhall begynte vi med å lage unike lampeskjermer. Etter kort tid begynte vi også med lamper slik at vi kunne tilby et komplett belysningskonsept. Etter å ha vært aktiv på markedet for belysning i flere år, ble aktivitetene utvidet med boligtilbehør og (små) møbler. Det førte til at vi kunne hjelpe våre kunder enda bedre og tilby noe for enhver smak.To ganger i året presenterer vi en ny sesongkolleksjon som vi er svært stolte av. Vi lar oss inspirere av interiørmesser vi besøker, trender fra forskjellige land og vi lytter nøye til våre kunders ønsker. På den måten kan vi overraske og inspirere våre kunder hver gang!

Mer informasjon

Mer informasjon
SKU 1022865
ISBN/EAN/GTIN 7072679701420
Produkttype Vase
Vekt (kg) 1,7
Lengde 26
Bredde 26
Høyde 17,5
Merke Light & Living
Antall kolli 2

Omtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Breston vase deco - Ø 26x17,5 cm - matt sort aluminium
Din rangering
© Copyright 2020 SixBondStreet. All Rights Reserved.