Personvern

Våre personvernsrutiner følger norsk og europeisk personvernlovgivning. Denne personvernserklæringen gjelder ved bruk av SixBondStreet.no og forteller hvordan SixBondStreet samler inn og behandler opplysninger.

1. Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på Sixbondstreet.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.

Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordrer.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.

For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

1.1 Dine Rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Sixbondstreet.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på min side.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

1.2 Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Sixbondstreet.no sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

1.3 Sikring av personopplysninger

Sixbondstreet.no har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, implementering av organisatoriske og fysiske tiltak, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Du kan være trygg på at Sixbondstreet.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

2. Utlevering av varer

Vi samarbeider med Colliflow AS for lagerdrift og igjennom Colliflow AS en rekke transportører. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Opplysningene slettes innen 36 måneder.

3. Betalingsløsninger

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra.  Betalingsopplysninger hos sixbondstreet.no er: IP-adresse, navn, adresse, e-post og mobiltelefonnummer.

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Det er ikke mulig for sixbondstreet.no å se hele ditt kortnummer i noen av våre systemer etter gjennomført kjøp

Alle betalingsmetoder og korttransaksjoner i vår nettbutikk, sixbondstreet.no, håndteres av vår samarbeidspartner Klarna Bank AB. Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, delbetaling eller fakturakjøp, må du samtykke til at Klarna Bank AB utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du faktisk inngår en finansieringsavtale, lagres denne informasjonen hos Klarna Bank AB frem til lånet er avsluttet. Fødselsnummeret er påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet blir kredittopplysningene anonymisert og kun brukt for statistikk. Se link til Klarna sine sider for personvern her: https://www.klarna.com/no/personvern/

Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til din kundekonto. Informasjonen er lagret i henhold til gjeldende lover

Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

5. Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.

Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene finner du under punkt 5.1 til 5.5.

5.1 Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på sixbondstreet.no ikke fungere og det vil ikke være mulig å gjennomføre en handel.

Vi bruker og krever en cookie for å kunne registrere deg som kunde og gjennomføre en bestilling.

(Det er mulig å se på produkter uten å bruke cookies.)

5.2 Analyse

Sixbondstreet.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Sixbondstreet.no til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Denne nettsiden bruker Google Analytics for å samle data til optimeringsformål.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

5.3 Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser. Samlet informasjonen brukes for å skape brukerprofiler under pseudonym. Den samlede informasjonen kan benyttes av SBS for å presentere, forbedre og skreddersy tilbud og tjenester til SixBondStreets brukere. Denne informasjonen vil ikke bli videreformidlet til tredjeparter.

5.4 Markedsføring

Behandlingsgrunnlaget for markedsføring på e-post er samtykke.

Vi ønsker at vår markedsføring skal oppleves relevant og verdifull for deg til enhver tid, derfor vil innholdet som oftest være tilpasset deg. Vi samarbeider med utvalgte partnere for å få til en god løsning knyttet til e-post forsendelser. Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering. Det er også enkelt å melde seg ut fra e-postlisten med option-out funksjon i hver tilsendte epost og på min side når du er logget inn.

Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonser du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

E-commerce manager har det daglige ansvaret for sixbondstreet.no sin behandling av personopplysninger knyttet til markedsføring, analyse og personalisering.

5.5 Personopplysninger til tredjepart

Sixbondstreet.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Sixbondstreet.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Sixbondstreet.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Mer informasjon om tredjeparter vi benytter finner du i denne tabellen:

Formålet med behandlingen Hvilken info lagres Hvem er behandlingsansvarlig Hvem er databehandler Hvor lenge lagres informasjonen
Forbedre nettstedet Alt du gjør i nettbutikken, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer. Sixbondstreet.no Google Analytics 38 måneder
Forbedre nettstedet ved å se hvordan kunden navigerer seg rundt på nettsiden. Anonym analyse av kundeadferd i butikken for å ivareta kundeopplevelsen best mulig. Ingen overvåking og registrering av sensitiv informasjon som personnummer, kortnummer eller andre personlige opplysninger. Sixbondstreet.no Hotjar 1 år
Personliggjøre elementer på websiden basert på hvilke produkter du ser på og har kjøpt Alt du gjør i nettbutikken, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer Sixbondstreet.no Nosto 1 år
Gi deg relevante annonser på eksterne sider. Hvilke annonser du har sett på internett og hva du ser på i vår butikk. Sixbondstreet.no Nosto 1 år
Oversikt over referanser til sporingsscript. Referanse til hvilket oppsett av sporingsscript butikken bruker. Sixbondstreet.no Google Tag Manager
Sende deg e-post dersom du har samtykket til dette Kundenummer, e-postadresse, GUID nummer, Kontaktperson ID nummer, navn, postkode, RR ID, om og når du har åpnet mailen og om du har trykt på lenken. Sixbondstreet.no Mailchimp 1 år

6. Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

7. Kontaktinfo

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte vår kundeservice på kundeservice@sixbondstreet.com

Ønsker du at sixbondstreet.no sletter dine opplysninger, endrer eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av sixbondstreet.no vennligst ta kontakt med oss på e-post, kundeservice@sixbondstreet.com.

Postadresse:

Sixbondstreet AS

Postboks 549 Skøyen, 0214 OSLO

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
© Copyright 2018 SixBondStreet. All Rights Reserved.