Hvorfor bruke interiørkonsulent ?

En interiørkonsulent hos SixBondStreet sikrer at rom, materialer, farger og møblering har et harmonisk samspill i ditt hjem.

Vi tilstreber oss varige uttrykk som ikke kun er preget av tidens tendenser, men kjennetegnes av kvalitet og god materialbruk.

I prosessen med våre kunder streber vi etter å levere et unikt resultat, samtidig som interiørkonsulenten holder tett dialog med kunden.

Hvem er du?

Vår lokale konsulent som kjenner pulsen på det lokale markedet og forstår kundens behov.

Brenner for møbler, interiør og innredning. Elsker tilleggs produkter: belysning, tekstiler, bilder, tepper og alt som hører til et hjem.
Du kan style eller innrede på tvers av din egen stil.

Gjennom din erfaring og kunnskap kan du jobbe effektivt og ta gode valg.

Liker å finne optimale løsninger som er basert på ønsker og behov til kunden, med hensyn til funksjonalitet, stil og økonomiske rammer.

Våre kunder

Over gjennomsnittlig opptatt av møbler og interiør. Liker og holde seg oppdatert og uttrykker seg gjennom interiøret. Følger hyppig med i magasiner og sosiale medier.

De er oppslukt av impulser og trender, ser hva de liker, men har ikke alltid kunnskapen til å sette alt sammen til et helhetlig hjem. De blir usikre i beslutningsprosessen og trenger veiledning for å bli trygge på sitt valg.

Hvor møter du kunden?

Vi tilbyr deg plass i vårt online bookingsystem på SixBondStreet sine nettsider. SixBondStreet sine kunder booker time med en interiørkonsulent når de skal enten møblere et helt hjem, ommøblere et rom, eller kun trenger styling til et sofabord. Det er her dialogen med kunden starter.

Kunden velger hvilken by de ønsker konsultasjonen. Deretter kan de velge mellom et personlig online møte via video eller et fysisk møte i showroom. Om det ikke skulle komme opp lokale interiørkonsulenter der kunden bor, vil de kunne booke online interiørkonsultasjon med neste ledige interiørkonsulent. Med lokal tilstedeværelse vil det også være mulighet til å kunne tilby hjemmebesøk hvis dette er nødvendig.

Våre Showroom er tilgjengelig for deg 24/7

Du vil bli utstyrt med tekstilprøver og materialer for å kunne gi kunden tilstrekkelig veiledning. Våre fasiliteter er tilgjengelig for deg og du kan booke deg inn på et av våre møterom i showroom når det måtte passe deg og din klient.

Hva kan vi tilby deg.

Sixbondstreet holder høy kvalitet på sine interiørkonsulent tjenester. Derfor er det viktig at våre konsulenter får økt sin kompetanse hos oss.

Vi gir deg opplæring som øker din dybde forståelse for sixbondstreet sine møbler, materialer, tekstiler og produksjon.

En gang i halvåret vil vi invitere deg på et event hvor vi går igjennom SixBondStreet sine trender, farger, nyheter og samarbeid. En dag fyllt av motivasjon og påfyll for enhver interiørentusiast.

Våre interiørkonsulenter og SixBondStreet vil bruke chat for internkommunikasjon hvor vi kan dele erfaringer, eller be om hjelp. Et nettverk for likesinnede hvor både stort og smått kan deles av inspirasjon, styling, moodboards, eller du trenger en sparringspartner.

Sixbondstreet er opptatt av at vi alle trives, har høy takhøyde, og har god internkommunikasjon.

Hvordan promoterer vi om deg ?

Du blir en del av vårt møbelunivers og en SixBondStreet interiørkonsulent/designer.

I samarbeid med vår markedsavdeling vil du kunne legge planer for vekst, promotering og events gjennom året for å fremme deg som interiørkonsulent. SixBondStreet legger betydelige midler i markedsføring av interiørtjenesten og deg som interiørkonsulent for å øke trafikk til tjenesten. Du vil ved behov eller ønske få opplæring i hvordan øke engasjement og følgere på sosiale medier, i tillegg til spalteplass i vårt Nettmagasin Nr. 6 hvor du kan skrive om interiør, styling, trender osv for å nå ut til enda flere. Dette gjøres i samarbeid med markedsavdelingen.

Kan dette generere penger ?

Å være interiørkonsulent hos SixBondStreet skal gi attraktive insentiver. Modellen er enkel – jo flere kunder man betjener og jo mere man selger, desto mer tjener man. Det inngår faste honorarer for konsultasjoner som bookes gjennom vår online tjeneste. Dette tilfaller interiørkonsulenten i sin helhet. I tillegg mottar interiørkonsulenter provisjon på alle salg. Provisjonen utbetales når salget er fullført, levert og betalt, mens innkjøp, levering og produktansvar ligger hos SixBondStreet.

Vi vil veldig gjerne ha deg med på teamet vårt.

Stilling: Provisjonsbasert med faste honorarer fra konsultasjoner.

Arbeidstid: Selv ansvarlig for å gjøre deg tilgjengelig på bookingtjenesten

Vennligst send en kortfattet søknad med CV til soknad@sixbondstreet.no med emnefelt "Interiørkonsulent Bergen"

Ønsker du ytterligere informasjon send en mail til soknad@sixbondstreet.no