Palla Masdottir

 

Vår designer og innkjøper Palla Masdottir er engasjert og lidenskapelig opptatt av design og produksjon. Hun er villig til å stå på barrikadene for å få frem bærekraftig produksjon og rettferdig handel. Hodet er så fullt av nye design at det av og til ikke er plass for noe annet. Palla har reist i verden i 30 år på jakt etter nye materialer og nye ideer. Energien og kunnskapen hun besitter kan vi alle ta og føle på i hennes nærvær. Palla er uten tvil en superbruker av livet.
 

Designfilosofi

 

Vi skal etterstrebe å gi hvert produkt en unik følelse. Følelsene skal vi finne i materialvalget; struktur, farge eller overflate. Gjennom designet sin form, bredde, høyde og dybde skal vi være i stand til å skape et samspill som gir kunden en god sanselig opplevelse. Produktet skal kunne “snakke for seg selv”, det skal gi noe til rommet uten å trenge støttespillerne i samme kolleksjon. Hvert produkt må kunne ha en stand alone funksjon slik at det skal være mulig å plassere det sammen med kundens eksisterende interiør. Produktet skal være et resultat av at designer har observert brukerens behov og deres krav til funksjonell design. Det skal kunne skape et samspill mellom person og produkt.
 

Bærekraft

 

Designprosessen skal ledes av omtanken for vårt miljø og målet må være et bærekraftig produkt. Designet og produktet skal kunne leve lenge og føres videre fra en forbruker til en annen. Det skal kunne ha en utvidet levetid på tross av trender og stiler.