Slik styler du uteplassen som en proff

Lune elementer

Fyll uteplassen din med elementer som luner opp området. De lune detaljene kommer i en rekke ulike former, materialer og farger. Det kan være en lykt, et pledd eller en bordpeis, med andre ord noe som sørger for en ekstra hyggelig og innbydende stemning.

Personlige detaljer

Gi uteplassen din personlig preg ved hjelp av detaljer som har en spesiell betydning for deg og dine nærmeste. Det kan være arvegods, en gave som betyr litt ekstra eller noe du kjøpte med deg hjem fra en reise. Uansett hva det er så vil det gjøre uteplassen personlig, samtidig som disse tingene ofte også er roten til gode samtaler og morsomme historier.

Grupperinger

Du gjør lurt i å gruppere dekoren din når du skal sette prikken over i-en. Bestem deg for et avgrenset område på bordet/ overflaten du skal dekorere og finn frem dekorelementer gjerne i oddetall. Oddetall skaper et dynamisk og spennende uttrykk, dette kan du også få til når du dekorerer med partall.
For å da skape en mer tilfeldig og "effortless" uttrykk plasserer du artiklene på skrå/ foran og bak hverandre som vist på bildene under. Hvis du ønsker hjelp til å definere et område kan du plassere dekorelementene på et fat/ brett. På denne måten vil du også skape ulike høyder i innredningen.

Planter

Uteplassen er ikke ferdigstilt før du har blomster, planter og grønne vekster på plass. Dette tilfører et organsik preg og vakre farger til møbleringen. Innred med planter både på bord, gulv og benker slik at du sitter igjen med en herlig, fargerik og ikke minst velduftende oase.

Lykke til med planleggingen og stylingen av uteplassen din.
Husk at du også kan booke en konsultasjon med en av våre dyktige interiørkonsulenter.
God sommer!

- Marie