Slik innreder du med mønster


Det er flere måter å integrere mønster i hjemmet på. Det kan gjøre i form av mindre pyntegjenstander som putetrekk eller brett. En annen måte er å trekke ett eller flere møbler i en mønstrete tekstil. Her kan du lese mer om hvordan du kan gå frem når du skal innrede med mønster.

Slik skaper du en rød tråd med ulike mønstre

Den beste metoden for å unngå at miksen av ulike mønstre ser rotete ut er å velge ut en fargepalett på maks 3 eller 4 fargetoner. Disse fargene skal gå igjen i de ulike mønstrene. Da skaper du en tydelig rød tråd samtidig som du unngår et kaotisk uttrykk. Miks ulike mønstre eller la et mønstrete element skille seg ut.

Under kan du bla deg gjennom et knippe inspirerende bilder.

Fargerike, mønstrete og lettstelte tekstiler

I vårt tekstilsortiment finner du et bred spekter av farger og mønstre. Alle våre tekstiler er FibreGuard sertifisert og tåler dermed alt fra rødvin til sjokolade. Du kan lese mer om den fantastiske FibreGuard-teknologien her. NB. Vi selger også alle tekstilene våre som metervare, du finner de samlet her.

En nøytral base

Hvis du ønsker å starte i det små, lønner det seg å velge nøytrale fargetoner på de største flatene i rommet. Her finner du dette både på sofa, vegg, gulv og bord. Dette gir oss muligheten til å velge fritt mellom de 3-4 fargetonene vi snakket om tidligere i innlegget. Her har vi gått for fargene terrakotta, beige og brunt i tillegg til de nøytrale basefargene. Disse varme fargetonene skaper ikke bare en fin helhet men gir også det nøytrale utgangspunktet varme.Mønstrene her kommer i form av abstrakte streker i maleriet på vegg, rutene i de minste pynteputene og de myke utskjæringene på den skulpturelle vasen på det minste bordet. På bildet ser du Crosby 3-seter med sjeselong i fargen Colourwash - Snow og sorte James sidebord. Hvis putetrekkene på bildet er på lager finner du de, eller andre alternativer her.

Synes du det er vanskelig å ta inn mønster i interiøret kan du booke 30 minutter gratis interiørkonsultasjon her.

Lykke til med stylingen!

- Marie