Vi håper selvfølgelig at alt du kjøper hos oss står til forventningene og får et langt liv hjemme hos deg. Men om du likevel ønsker å returnere en vare kan du ta kontakt med vår kundeservice som vil hjelpe deg med din retur.

Det  vil ikke være mulig å returnere en vare uten original emballasje. Du kan selvfølgelig prøve produktet før du sender det i retur, men det skal returneres i originalemballasje, fordi salgsverdien ikke må forringes ved returnering. Du mister dessverre angreretten hvis varen ikke sendes tilbake i originalemballasjen. Derfor er det en god idé å ta vare på den til du er helt sikker.

Dersom du ønsker å returnere et kjøp som er spesialbestilt til deg i spesifikke mål/farge og/eller tekstil innenfor angreretten på 30 dager, motregnes et returbeløp på 25% av gjeldende produktverdi. Dette skjer fordi produktet håndlages til deg.

Vær oppmerksom på at bare varer i original emballasje kan returneres. Husk derfor å ta vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet. Varen(e) skal være i samme stand som du mottok den. Avvik fra disse vilkår vil ikke bli kreditert.

Du er selv ansvarlig for kostnaden ved retur tilbake til lager. Det er ditt ansvar at varen kommer frem til oss i god stand.

Ring eller skriv til oss om du har noen spørsmål rundt retur. Vi hjelper deg gjerne.

kundeservice@sixbondstreet.no