Miljøsofa aka “Møbelflipperen ”

Mitt navn er Mathias Duma jeg er i sluten av 20-årene. Født og oppvokst på Skedsmo/Gjerdrum området og det er jeg som etablerte firma Miljøsofa. Det hele startet da jeg og min samboer skulle kjøpe vår første sofa. Vi gikk på et bomkjøp på Finn.no der sofaen både var møkkete og illeluktende da vi fikk den inn i hjemmet. Den fikk jeg fikset enkelt ved leie av en tekstilrensemaskin og det var sånn jeg skapte ideen om å fornye brukte møbler.

Miljøsofa x SixBondStreet


Hver av oss kaster 65 kilo møbler i året eller 5.4 tonn i løpet av et liv.

Studier viser at vi ved ombruk kan redusere klima og miljøavtrykk i bransjen med hele 90%.

Miljøsofa og SixBondStreet skal gi kundene en unik tjeneste hvor revitalisering og kunnskap står i høysetet. SixBondStreet har et ansvar for å sørge for at møblene vi lager får et langt og godt liv i generasjoner. For å kunne nå det målet må vi først og fremst fortsette å være kompromissløse når det kommer til kvalitet, valg av materialer og tekstiler. I tillegg til dette skal vi sørge for at alle våre kunder skal få god nok kunnskap til å kunne vedlikeholde møblene sine for å forlenge levetiden til produktet.

SixBondStreet har som alle andre møbelaktører utfordringer med skader ved levering, feilbestillinger, feil i produksjon, avbestillinger osv. Alle disse møblene fortjener å fortsette sin reise. Samarbeidet med Miljøsofa vil gi møbler som har kommet i retur til SixBondStreet eller en gammel sofa våre kunder ønsker å kvitte seg med et nytt liv. Vi har store planer for samarbeidet og det vil raskt utvide seg til flere produktgrupper, men akkurat nå ønsker vi å hjelpe våre kunder som har kjøpt ny sofa hos SixBondStreet med å kvitte seg med sin gamle gjennom Miljøsofa. Møbelflipperen revitaliserer din gamle sofa og selger den videre så den kan fortsette sitt liv.Har du kjøpt en ny sofa, lenestol eller spisestoler hos SixBondstreet?

Ønsker du at Miljøsofa skal gi dine gamle møbler et nytt liv?

Miljøsofa kjøper og henter dine gamle møbler, gir det masse kjærlighet, før det det selges videre så god som ny.


Fyll ut kontaktskjema her


Obs. Møbelflipperen kan avslå oppdraget ved omfattende skader/mangler osv.