Leveringstidene hos SixBondStreet vil variere etter lagerført sortiment og bestillingsvarer. Vi produserer etter dine ønsker og behov, og leveringstidene vil variere fra de ulike produsentene. Leveringstid er oppgitt under hvert enkelt produkt på nettsiden. 

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Leveringsalternativer:

Vi tilbyr ulike leveringsalternativer for din bestilling. Hjemlevering med innbæring og eventuelt montering vil vi ikke kunne tilby landsomfattende for øyeblikket, men vi jobber kontinuerlig med å utvide tjenesten.

Hjemlevering til dør

Levering skjer til første ytterdør på bakkeplan forutsatt at det ikke er hindringer for sjåføren i form av trapper, kanter og lignende, og leveringssted er tilgjengelig for lastebil.

Hjemlevering med innbæring

Varene leveres i emballasje til aktuelt rom. Innbæring koster 600,- i tillegg for hele ordren.

Hjemlevering med innbæring og montering

Varene leveres og pakkes ut i aktuelt rom. Monteringen gjelder for sofaer, stoler og bord/spisebord og emballasje fjernes. Innbæring og montering koster 1500,- i tillegg for hele ordren. Vær oppmerksom på at det er kun varer i originalemballasje som kan returneres til oss om du angrer på ditt kjøp. Det er derfor viktig at du tar vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet.

Hent - Post i butikk

Mindre varer leveres tjenesten Postnord MyPack Collect, til nærmeste Postnord utleveringssted. Tjenesten har en maks begrensning opptil 35 kg. MyPack vil variere i pris avhengig av vekt. Vi følger tabellen til Postnord for utregning av priser. Prisen vil bli beregnet i checkout.

 

Du vil bli informert om du ulike leveringsalternativene du har tilgjengelig i vår checkout på våre nettsider. 

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra sixbondstreet og/eller fra Partners side, i annonser o.l. og/eller i generelle presentasjoner i, nettbutikken kan sixbondstreet.no ensidig slette eller avvise ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Sixbondstreet har ansvar for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt, får ikke tilbakevirkende kraft.

Har du noen spørsmål rundt levering kan du ringe eller skrive til oss.

Vi hjelper deg gjerne.