Lettstelte og miljøvennlige tekstiler

100% Enkelt. 100% Troverdig. 100% Klart for hverdagen.

Fibreguard tekstiler er flekkmotstandige og sørger for at du får èn bekymring mindre i hverdagen.

Tekstiler som er FibreGuard sertifisert er både barne- og dyrevennlig og egner seg god for både privat og offentlig bruk.


Tekstilene er OEKO-TEX® sertifisert noe som vil si at er helt fri for skadelige kjemikalier og er dermed trygge for miljøet og for deg.

FibreGuards unike Standard 100 OEKO-TEX® sertifiseringsnummer er 0611045.

FibreGuard-stoffer er pålitelige holdbare takket være de mange testene hver tekstil gjennomgår før den slippes løs til verden.

FibreGuards flekkbestandige stoffer kommer i et bredt utvalg av design og egenskaper, og det er alltid en spesiell plass i våre hjerter for din favoritt.

Tekstilene er nøye utvalgt av vårt team for at du finner farger og tekstiler som passer perfekt til ditt interiørprosjekt.

Et bærekraftig løfte

Bærekraft er ethvert menneskes ansvar.

Som et tekstilmerke tar FibreGuard miljøpåvirkningen på alvor og jobber proaktivt mot en varig og meningsfull positiv innvirkning på planeten med produkter sertifisert under ISO 14001, GRS eller OCS.

Slik fjerner du flekker

1. Ikke få panikk

For flekker som gjørme, ketchup, leppestift eller liknende trenger du en teskje. Fjern den aktuelle flekken med kanten av tskjeen.
For andre flekker som penn eller kaffe, trenger du ingen teskje. Se videoen lenger ned for hvordan du fjerner penn eller kaffe flekker.

2. Fukt & tæpp

Fukt flekken du ønsker å fjerne med vann og tæpp med hvit tørkerull som absorberer vannet.
Under dette steget er det veldig viktig at du ikke skrubber eller beveger papiret i andre bevegelser, kun opp og ned for å absorbere vannet.
Repeter dette helt til du ikke lenger kan se farge fra flekken på papiret.Text

3. Vann & sirkelbevegelser

Påfør mer vann til området og gni med forsiktige bevegelser med en mikrofiber klut.
Bruk mild såpe for vanskelige flekker. Hvis du kommer til dette steget er tiden inne for å bruke sirkelbevegelse-skrubbe-teknikken. Denne teknikken går ut på at du skrubber bort de siste restene av flekken med sirkelbevegelser.

4. La flekken lufttørke

Det er veldig viktig og helt essensielt at du lar det fuktige området lufttørke. Du må ikke benytte deg av hårføner eller annen varme behandling for å få området til å tørke fortere.
Alle våre tekstilmøbler kommer i lettstelte FibreGuard tekstiler. Om noe skulle være uklart må du gjerne ta kontakt med oss.