Fri frakt på alle ordre over 10.000,-

GREEN WEEKEND

I stedet for å handle ting du ikke trenger, oppfordrer vi deg til å reparere, gi dine gamle møbler nytt liv eller forlenge levetiden til dine nye.
Green Weekend gir vi deg 30% på all metervare slik at du enkelt kan trekke om din gamle sofa eller spisestoler.
 
Vi selger metervare i over 70 vakre tekstiler og farger hvor kun fantasien setter grenser.

Våre tekstiler

Det er flere måter å fornye hjemmet, samtidig som du tar bedre vare på møblene du allerede har.

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Gi møblene dine nytt liv

Gi nytt liv i din gamle sofa, lenestol eller spisestoler ved å trekke dem og eller lag slipcover.
Her vil vi også anbefale deg å lage ekstra slipcover til spisestoler som kan brukes når man har gjester eller småbarn i hus.
Over sofaen har vår interiørdesigner et godt tips for å kunne dekke til sofaen ved mye sollys, fest eller med småbarn.
Bestill opp ekstra meter med tekstil i samme tekstil som sofaen som du kan legge over ved behov.

Lag dine egne pynteputer

Sy opp nye pynteputer til din gamle sofa, lenestol eller sengen. Nye puter er den enkleste måten å fornye et møbel på 1-2-3.

Lag dine egne gardiner

Gardiner og lifter i hjemmet vil gi møblene din et lengre liv ved at de skygger for direkte sollys. Flere av våre tekstiler egner seg utmerket til gardiner og lifter. Gardiner vil også få hjemmet ditt til å føles lunere samt bedre akustikken i rommet. Se oversikten over hvilke av våre tekstiler som egner seg som gardiner og lifter her.

Soverommet

Et sengeteppe eller sengeløper vil gi deg hotellfølelsen hjemme på et blunk. Velg ønsket antall meter av en av våre tekstiler og gi deg selv en gave til jul. Et sengeteppe kommer godt med om man har husdyr som hopper opp i sengen. Sengetøyet holder seg bedre og blir mindre slitt. For de av dere som har lyst på et DIY prosjekt i julen vil en sengegavl ramme inn sengen og gi soverommet ditt et innbydende og sofistikert uttrykk.

Beskytt spisebordet med en duk

Bestill metervare og sy opp en duk til spisebordet ditt. En duk på bordet er både vakkert og funksjonelt. Med en duk på bordet er du klar til både hverdag og fest. Duken vil beskytte bordet ditt og gi det lenger levetid.
 

Book en gratis time med en interiørkonsulent

Denne helgen har vi gratis landsomfattende interiørtjeneste. Book en time med en interiørdesigner som kan hjelpe deg med å finne riktig farge og tekstil. Du kan møte din interiørdesigner online via video, telefon eller et personlig møte i vårt Showroom.
 

Miljøsofa aka “Møbelflipperen ” x SixBondStreet

Hver av oss kaster 65 kilo møbler i året eller 5.4 tonn i løpet av et liv.

Studier viser at vi ved ombruk kan vi redusere klima og miljøavtrykk i bransjen med hele 90%.

Miljøsofa aka “Møbelflipperen” & SixBondStreet ønsker å ta sin del av ansvaret og bruke vår felles kunnskap til å gi nytt liv til brukte møbler.