Om oss

SixBondStreet er en online interiør og møbelforretning med tilhørende showroom i Drammensveien 130, Oslo og i Veiten 1, Bergen. SixBondStreet har siden etablering i 2012 designet tidløse og klassiske møbler som overlever skiftende stiler og trender. Med internasjonale impulser og eventyrlyst representerer hvert produkt og kolleksjon en helt unik følelse, enten det gjelder materialvalg, struktur, farge eller overflate.

Et hjem skal uttrykke personlighet og vi fokuserer derfor på valgmuligheter. SixBondStreet tilbyd skreddersøm hvor du kan velge mellom ulike tekstiler, farger og materialer for å lage ditt drømmemøbel, enten det er for privatmarkedet eller det offentlige rom. I tillegg til å tilbyr skreddersøm  har vi til enhver tid våre bestselgere på lager for omgående levering.

Vår designer

Vår designer og innkjøper Palla Masdottir er engasjert og lidenskapelig opptatt av design og produksjon. Hun er villig til å stå på barrikadene for å få frem bærekraftig produksjon og rettferdig handel. Hodet er så fullt av nye design at det av og til ikke er plass for noe annet. Palla har reist i verden i 30 år på jakt etter nye materialer og nye ideer. Energien og kunnskapen hun besitter kan vi alle ta og føle på i hennes nærvær. Palla er uten tvil en superbruker av livet.

 

Designfilosofi

Vi skal etterstrebe å gi hvert produkt en unik følelse. Følelsene skal vi finne i materialvalget; struktur, farge eller overflate. Gjennom designet sin form, bredde, høyde og dybde skal vi være i stand til å skape et samspill som gir kunden en god sanselig opplevelse. Produktet skal kunne “snakke for seg selv”, det skal gi noe til rommet uten å trenge støttespillerne i samme kolleksjon. Hvert produkt må kunne ha en stand alone funksjon slik at det skal være mulig å plassere det sammen med kundens eksisterende interiør. Produktet skal være et resultat av at designer har observert brukerens behov og deres krav til funksjonell design. Det skal kunne skape et samspill mellom person og produkt.

 


Bærekraft

Designprosessen skal ledes av omtanken for vårt miljø og målet må være et bærekraftig produkt. Designet og produktet skal kunne leve lenge og føres videre fra en forbruker til en annen. Det skal kunne ha en utvidet levetid på tross av trender og stiler. 

B2B - Profesjonelle

  • Egen landingsside for B2B
  • Eksklusive rabatter
  • Dedikert prosjektansvarlig

Prosjektansvarlig

Nora Løvseth er prosjektansvarlig hos SixBondStreet. Nora har en enestående sans for det helhetlige rom. Hennes engasjement innenfor interiør og interiørarkitektur er genuin. Nora er god å ha med på laget i det offentlige rom, men også i privatmarket. Nora er profesjonell ut til fingerspissende og vil alltid yte det lille ekstra for sine kunder.


Hva kan kunden forvente

  • 1-1 møte med interiørkonsulent enten online via video eller fysisk møte
  • Møbler som er skreddersydd til kundens leilighet/bolig
  • Personlig oppfølging fra start til slutt
  • En leverandør som leverer komplett løsning med reasearch og inspirasjonsprosess, materialcollage, møbleringsplan, møblering og styling slik at kunden får en helhetlig og positiv opplevelse
  • Mulighet for utvikling av egne landingssider for større prosjekter

Leveringstider og rabatter

Leveringstider og rabatter for B2B markedet vil bli kommunisert av prosjektansvarlig Nora Eikebråten Løvseth. Nora vil ha det overordnet ansvaret for oppfølging av leveranser og gjeldende rabatter.

Nettsiden

I vår nettbutikken kan kunden enkelt finne frem til produkter man er interessert i.

Hvert produkt er nøye beskrevet samt visualisert i form av video, produktbilder og miljøbilder. Våre utviklere er behjelpelige med å lage egne landingssider for større prosjekter hvor man ønsker å lage egne møbelpakker dedikert til prosjektet.Møbelmesse, Geilo 2021

I slutten av 2021 dro våre inteirørkonsulenter til Geilo for å sette opp en møbelmesse i forbindelse med boligprosjektet Highland. 

I denne forbindelse startet vi med en egen hytte-tekstilkolleksjon.

Se mer fra dette prosjektet her.Lettstelte tekstiler med FibreGuard

Alle tekstilene på våre egenproduserte møbler er FibreGuard sertifisert. Det vil i korte trekk si:

100% Enkelt. 100% Troverdig. 100% Klart for hverdagen.
Fibreguard tekstiler er flekkmotstandige og sørger for at du får èn bekymring mindre i hverdagen.
Tekstiler som er FibreGuard sertifisert er både barne- og dyrevennlig og egner seg god for både privat og offentlig bruk.

Tekstilene er OEKO-TEX® sertifisert noe som vil si at er helt fri for skadelige kjemikalier og er dermed trygge for miljøet og for deg.
FibreGuards unike Standard 100 OEKO-TEX® sertifiseringsnummer er 0611045.

Les mer om våre FibreGuard tekstiler her.