Angre og endre kjøp

Du kan annullere eller endre din bestilling innenfor 3 virkedager etter bestilling helt eller delvis uten betingelser eller kostnader.

Hos SixBondStreet har du rett til å angre kjøpet ditt inntil 30 dager etter den dagen du mottar produktene. Du skal bare huske å sende varen i samme stand og i original emballasje innen fristens utløp til SixBondStreet.

Vi gjør deg oppmerksom på at bare varer i original emballasje kan byttes, derfor er det viktig at du tar vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet. Du velger fritt om du vil bytte til en annen vare eller ha pengene tilbake.

Ved kjøp av varer som er bestilt i spesifikke mål, farge og/eller tekstil, må du påse at ordren er i henhold til ønskede spesifikasjoner. Dersom det skulle være avvik ber vi deg sende en e-post til kundeservice kundeservice@sixbondstreet.no om mangler og eller endringer, senest innen 3 virkedager. Hvis du velger å avbestille eller endre bestillingen etter 3 virkedager, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 25 % av den avbestilte varens pris. Dette skjer fordi produktet håndlages til deg og etter tre dager vil det være for sent å endre produksjonen. Beløpet dekker bare en del av de kostnadene som er knyttet til produksjon og for etterfølgende resirkulering og håndtering.

Dersom du ønsker å angre et kjøp av en spesialbestilling etter mottatt ordre, men innenfor angreretten på 30 dager, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 50% av gjeldende produktverdi. Vær oppmerksom på at bare varer i original emballasje kan returneres. Husk derfor å ta vare på emballasjen til du er helt sikker på kjøpet. Varen(e) skal være i samme stand som du mottok den. Avvik fra disse vilkår vil ikke bli kreditert.

SixBondStreet vil ikke dekke frakt ved retur eller endring av ordre.

Kontakt kundeservice for å få oversendt angrerettskjema 

kundeservice@sixbondstreet.no

Varer hentet i vårt Showroom

Interiørvarer som er kjøpt og hentet i vårt Showroom, kan byttes i Showroom. Det er viktig at du tar med ordrebekreftelsen/faktura/kvittering for produktene, sånn at vi raskt kan finne ordrenummeret og bytte produktene eller returnere pengene til deg.

Hvis produktet er gitt til deg som en gave, ber vi deg på samme måte om å ta med ordrenummer eller kvittering hvis du har det. 

Returbeløpet vil bli avregnet deg på samme måte som varen opprinnelig er blitt betalt. Det kan gå opptil 7-14 dager før beløpet er tilbake på din konto.

Ring eller skriv til oss om du har noen spørsmål rundt angrerett eller endring av ditt kjøp hos SixBondStreet. Vi hjelper deg gjerne.