En innkjøper / design og produktutvikler har en innebygd skepsis til materialer. Dette er en viktig egenskap slik at alt hele produksjonsleddet skal være produsert av materialer med gode egenskaper.

Derfor møtte jeg begrepet lettstelte tekstiler eller Fibreguard med sunn skepsis. Er det virkelig mulig at en helt lys tekstil som blir påført alt fra majones til rødvin, ikke skal få flekker?

Mandag morgen ble resten av min fredags rødvin og søndagens pizzasaus sølt ut på en tekstilprøve her på mitt kontor. Første testen så ventet jeg i 30 minutter og satt så i gang med å tørke av og gni med en våt mikrofiberklut, og gjett… det fungerte ikke!  DET BLE EN FLEKK IGJEN!

Litt forbannet ringte jeg produsent og buste ut min misnøye; DET FUNGERER IKKE! Produsenten spurte rolig om jeg hadde fulgt beskrivelsen for hvordan flekkene skal fjernes fra Fibreguard tekstiler? JA mente jeg, men jeg var nok litt for kjapp, jeg hadde jo ikke gjort det helt på samme måte. (ref tidligere gjør det selv uten å se på monteringsanvisning fra Ikea).

Nytt forsøk og denne gangen gjorde jeg akkurat slik det står beskrevet i bruksanvisningen og videoen som viser steg for steg hvordan en flekk skal fjernes om uhellet er ute. Her beskrives også hvordan de ulike flekkene skal behandles. Kjente litt på skammen over å ha skjelt ut produsent på telefonen, men aller mest ble jeg super BEGEISTRET!

Det virker! Så kjære SixBondStreet kunde, søl i vei, kjøp akkurat den fargen du ønsker og lev vel i en SixBondStreet sofa eller spisestol.

Les mer her: https://sixbondstreet.no/nr-6/guider/lettstelte-tekstiler-med-fibreguard/

Ha en super fredag
Skål Palla