Hjelp vi er hjemme.
Det er ikke akkurat home alone tider i hjemmet, og alle oss som har innredet åpen kjøkken stueløsning har sikkert en større utfordring akkurat nå ?

Det er i motbakke vi styrkes, dette har jeg sagt til mine barn fra de var små og sier fortsatt når de møter motbør. Vi møter ikke akkurat motbør får tiden men vi har alle forskjellige utfordringer på hjem og arbeidsplass. Bedriftseiere prøver å gjøre sitt beste for bedriften og ansatte. Og vi prøver å gjøre det beste for familien.

Nå har vi alle fått kjent på det en liten stund, hvordan det er over flere dager å skulle dele skole, lek og jobb innenfor husets 4 vegger. Mulig at akkurat nå, prøver fleste å få til faste  rutiner, og får noen av oss holder vår nye hverdag med å stabilisere seg.

Tenkte tilbake til mitt forrige hus og når barna var små, vi var så heldige at vi hadde et stort kjøkken med skyvedører inn mot stuen, slik når barna hadde venner og lek på kjøkkenet kunne vi voksne sitte i stuen med vårt ,og ihvertfall var det alltid et av rommene som ikke fløt over av leker og aktiviteter.. Dette fortsatte gjennom hele deres oppvekst, vi byttet på de to rommene etter aktivitet.

I vårt nye hus så valgte vi åpen løsning, så i går satt jeg og tenkte på: hvordan hadde jeg innredet i dagens situasjon hvis våre barn var små.

SONER, jeg hadde innført sonefordeling i kjøkken, stue og enkleste måten hadde vært å snu sofaen fra veggen og stille den midt i rommet. Bak sofaen, er kjøkken  og spise funksjon med gulvflate der lek og lekser  kan foregå, mens foran sofaen er det ro, ryddig og ditt kommer vi kun med våre bøker, pc, brett og alt som er en stille aktivitet. Sofabordet holdes ryddig med lys vaser brett etc her kan vi omfavnes av ryddig og rolig flate.

Legger ved et lite bilde som viser praktisk måte å stille sofaen ut i rommet og der et konsollbord i tillegg avgrenser sonen.

Så….. dette hadde vært supergøy å se hva dere gjør i helgen :-) post gjerne et bilde på instagram  #sixbondstreet

Ha en flott fredag #staysafe

Palla