Jeg elsker å prute. Det går nesten sport i det. Jeg bare må få følelsen av “ good deal” eller reelt” husmorkupp”

Når jeg er i det store utland (kjennes evighet siden nå i covi 19 tider ) så pruter jeg alltid, uansett butikk, utenom i matbutikk :-) Er jeg på et marked så er det heftig pruting.

Hjemme i Norge så gjør jeg nesten det samme men litt mer raffinert. Ville ikke funnet på å kjøpe en vaskemaskin, pc, håndverkstjenester uten å prute.

Først er det google som hjelper meg for å sjekke om varen finnes billigere et sted, da kan jeg bruke prisgaranti løftet. Hvis ikke, så spør jeg alltid: har du noe å gi på denne varen? det er de første 10% så spør jeg: er det noe mer å hente?

Det som er så herlig her i Norge er at det er så få som pruter og mange synes det rett og slett er flaut å be om lavere pris. Så derfor er det så enkelt for meg å få til et herlig lite husmorkupp.

Min søster skal gifte seg nå i August og i den anledning var hun i en klesforretning på CC vest og så etter sjal som hun kan ha over skuldrene. Hun fant to lekre sjal der det ene passet til kjolen mens det andre ville passe til alt alt alt.  Sjalene var dyre, veldig dyre. Jeg kan ikke bruke penger på begge to sa hun på telefonen etter å ha sendt meg bilder av seg med sjal rundt skuldrene. Si at du tar begge hvis du for 50% på sjal nr to sa jeg til henne. Neiiiiii det kan jeg ikke gjøre ropte hun i den andre enden. Prøv da vel skrek jeg tilbake. Jeg kunne høre henne svelge før hun snudde seg rundt og spurte: jeg tar begge hvis jeg for 50% på det ene. Jeg holdt pusten inne, helt til butikkdamen svarer: nei men du kan få 30%

Tilbake til markedet i utlandet, der jeg står med 3 vesker en lommebok og toalettmappe, Jeg tar alt hvis jeg for 50% no no no madam impossible! Og hva gjør jeg da? jo det gamle trikset: legge fra seg alt og gå sakte ut fra båsen. Kommer han, kommer han, hvisker jeg til min mann, og jo da han kommer: madame madame, og vi er i gang med å diskutere pris, og jeg og kjøpmannen ender begge to med følelsen av good deal.

Dessverre fungerer dette dårlig her i Norge. Kan bare se det for meg, stående i Sixbondstreet sitt showroom men hendene fulle av puter, lysestaker og med hånden på en sofa og kreve 50% for så å gå sakte ut….. hahahhaha.

Sixbondstreet er for det meste en nettbutikk, vi har kun et showroom i Oslo. Så hvordan ville jeg gått frem med pruting i en nettbutikk? Jeg hadde nok sjekket om nettbutikken hadde en chat som ikke var robot men et menneske som jeg kunne chattet med. Så hadde jeg ventet til chatten er åpen og satt igang. Jeg har ikke prøvd dette så det blir nok en spennende utfordring…..

Hos oss i Sixbondstreet så har vi chat og den er bemannet mandag, tirsdag og onsdag fra 17:00 til 19:00 og søndager fra 19:00 - 21:00.

Der kan du chatte med våre herlige medarbeidere som jobber ikke bare med chat men også i showroom og i interiørkonsulenttjenester.

I disse dager så har vi gjort prutingen for deg. Vi har satt på et fantastisk salg! vi gir deg til og med 20% rabatt på våre beste sofamodeller; Crosby  og Manhattan. pluss vår lenestol Tribeca, og ikke nok med det så kan du bestille de modellene i alle våre vakre tekstiler. (trenger du tekstilprøve?)

Det kan vi kalle et HUSMORKUPP!

Ha en fin fredag
#staysafe
Palla