Kl er 17.23 og jeg sitter fortsatt på kontoret.
Dagen ble litt annerledes med mengder av møter. Jeg kjørte som gal ut av Oslo for å se på første prøven av en lenestol, bare for å konstatere at puten i rygg og på siden så ut som en ammepute.  Ikke akkurat det som vi i sixbondstreet har tenkt å satse på.  Så det er bare å bite tenner sammen ikke bli stresset og innse at denne lenestolen tar nok litt lenger tid.

Min beste måte å stresse ned på, i denne årstiden er å sitte i en kajakk og padle utover og mellom øyene i Oslofjorden.  Det er utrolig beroligende å kunne bivåne naturen fra sjøen. Jeg kan se fugleungene omtrent poppe ut av eggene sine og mange av fuglene merker ikke min tilstedeværelse på grunn av min lydløse kajakk.

Men noe helt annet som også er spennende er å titte på,  hvordan har folk egentlig innredet  på stranden? At smaken er som baken er helt klart! Strandlivet byr på så mye rart.

Noen har hypermoderne møbler som sitter stramt på en glassveranda. Andre har super soft kule stoler i sterke farger, noe som vekker et ønske om en frozen rose wine cocktail (den oppskriften fikk jeg av Petter, sixbondstreet sin interiørkonsulent).

Et sted jeg padlet forbi svaiet det seil over en terrasse og der udøver en flokk med folk yoga. Der var det helt klart madrasser som var møbleringen.

Mens jeg glir videre mellom øyene og stiller min nysgjerrighet, så tenker jeg litt på hvordan jeg kunne tenkt meg å ha det på stranden på mitt lille paradis i Oslofjorden.

I dag har jeg fortsatt de stolene som jeg kjøpte for 100 år siden, jeg kjøpte de på salg, de passer ikke sammen der den ene er grusom lilla og den andre er trist grå. Begge er solbleket og har mistet sin spenst.

Jeg vil at det som jeg nå bestemmer meg for å investere i, skal jeg kunne brukes både på stranden og på terrassen.  På stranden vil jeg kunne sitte svært lavt og litt bakoverlent mens på plattingen vil jeg ha en behagelig lounge stol.

Nå har jeg funnet løsningen og det ble sixbondstreet sine nye loungstoler:  Alabama, en perfekt stol! Den har smale ben som synker ned i sanden slik jeg kan dytte den bak og ned i sanden og innta akkurat min relax sittestilling.

Den er super lett å bære med seg, så når kvelden har kommet, så tar jeg den nesten med med meg under armen og går opp på terrassen. Da er det ny sittestilling, som passer meg når jeg inntar min deilige velfortjente frozen rose wine cocktail.

Min sønn sier at jeg må meditere for å stresse ned men igjen sier jeg hopp i kajakk ikke bare er det en form for meditasjon, men man stiller sin nysgjerrighet og kommer hjem med utrolig mange nye ideer til strandliv.

#staysafe
ha en fin fredag
Palla