For en stund tilbake etter en stor møbelmesse i Køln, Tyskland så var hodet mitt fullt av sofa inspirasjon. Jeg hadde tatt uendelig mange bilder av sofaben, sidevanger, putesøm etc. etc.

Noe av det beste jeg vet med min jobb hos SixBondStreet er at jeg får lov til å utfolde meg kreativt. #lovemywork

Gode kriterier for en ny sofa:
Komfort
Bruksområde
Form
Stil

Helt klart at komfort er noe av det viktigste vi jobber med hos SixBondStreet. Hva skal man med en sofa som ikke er komfortabel? En annen viktig del av utviklingsprosessen av en sofa er å tenke gjennom bruksområde. Er det en typisk brukssofa, en du bare kan slenge deg nedpå med barn og dyr? Eller er det en kosesofa foran peisen hvor du kan sitte i armkroken til din elskede?

Deretter er det på tide å velge formen, alle moduler og løsninger som finnes i et sofasett. 

Og til slutt stien. Skal sofaen være kontinental, moderne, tradisjonell, trendy?

Valget mitt ende på en 3-seter- og en 1-seter. Ikke for mange varianter og rett og slett en god sofa.

Rygge på sofaen var utgangspunktet mitt. Jeg ville ha den lett buet med en vakker søm på midten.

Så ble det naturlig å tenke videre på runde myke former når ryggen var på plass. Denne runde formen gir den et litt feminint preg, men så strammet jeg opp det feminine uttrykket med sterkt maskuline ben. 

De første variantene av sofaen kommer i tre farger i en nydelig soft italiensk skinnkvalitet. Dette skinnet er som smør! Det former seg etter kroppen og gir en fantastisk eksklusiv sittekomfort.

Vår fantastiske produsent leverer fiberduk som er laget av resirkulerte plastflasker, så derfor var det super kult å kunne velge det til innerputene. De er laget av både bærekraftig skum som er laget med oljer fra planter pluss ballfiber som er fra plastflasker! Denne kombinasjonen klumper seg ikke og holder seg stabil i mange år. Opplevelsen er som dun.

Og som en ekstra bonus; denne sofaen kan du plassere rett ut i rommet, den er like vakker fra alle kanter :-)

Du finner første versionen i svart skinn her: https://sixbondstreet.no/caroline-swing-3-seter-skinn-ben-i-sort

Ha en super fin fredag! 

Palla