En effektiv og lettvint måte å oppgradere interiøret ditt på kan være ved hjelp av et par nye vaser og krukker. Vi har fått inn en rekke nye i ulike fager, fasonger og materialer. De nye vasene og krukkene kjennetegnes ved at de tar seg godt ut både med og uten blomster i.

Skulpturelle krukker og vaser

Vasene og krukkene som troner på toppen er de med en uventet, unik og skulpturell form. Som varianten fra Louise Roe på bilder under. Vasen vil ta seg godt ut på en lavt sofabord, en pidestall, et sidebord og et konsollbord. Den store formen rommer mye men tar seg, som du sikkert ser også godt ut tom.

Krukker til uteplassen

Blant vårens nyheter finner vi en rekke keramikk krukker som kan plasseres både inne og ute. Gi uteplassen eller et rom innendørs det lille ekstra ved hjelp av en eller flere dekorative krukker som de vi har samlet under.

Se hele utvalget av vaser og krukker her.

Muubs krukkene

Krukkene fra Muubs har vært en del av vårt sortiments i flere år. Krukkene er en stor favoritt hos både oss og dere. Krukkene er iøynefallende, klassiske og tidløse. De tilfører en edge til rommet de plasseres i og fyller eventuelle tomrom i hjemmet.

Se hele utvalget vårt fra Muubs her.

Håper du har blitt inspirert og sett noe du liker som kan passe inn hos deg. Du finner hele vårt utvalg av vaser og krukker her.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Ønsker deg en riktig god vår og handel!

-Marie