Beklager jeg har en innrømmelse å komme med :-(  JEG er en pute dame.

Puter er den enkleste måten å fornye en sofa / stue med, hele rommet for et nytt inntrykk, det blir så pent i stuen  og jeg er sikker på  at vi mennesker trives best i vakre omgivelser.

Jeg simpelthen elsker nye puter i hver sesong. Nå spør min mann meg, her sittende på høyre side; og hvor mange sesonger snakker vi da om?

Nå starter høstsesongen, ELSKER den, ut ut ut  med alle friske farger, blomstermønster, elegante striper og slappe linputer i pasteller og inn inn inn med varme toner, dunkle motiver, deilig velvet og kule quilt.

TIlbake til snakk om sesonger utenom høsten:

Januar - Februar da må jeg ha ull, skinn, pels, bare noen deilige lune puter jeg kan ha i min daybed på hytta og bare synke ned blant putene med noe rødt i glasset etter en lang skitur. 

April kommer og da er jeg bare så klar for farger. Ut ut med det lune og inn inn med frisk pust av farger, deilige kolorerte blomstermotiver, grønne blader etc. etc .

Juni da lever vi ute og der trenger jeg alltid noe nytt og fresht. Et lite tips: sjekk vårt salg av årets hageputer som er produsert i sunbrella kvalitet, kjøp nå, så har du dette klart til neste sesong.

Nå denne uken har jeg vært i pute himmelen. Det er tid for høstens innkjøp av puter og jeg har kunnet regelrett svømt i puter hele uken.

I år er det litt annerledes fordi vi har ingen messer å besøke der vi kan treffe alle våre herlige leverandører. Men det finnes alltid råd.  Noen leverandører kommer på besøk med store stappfulle kofferter til mitt kontor. Vi holder 2 meters avstand og i mellom oss vokser et berg av puteprøver. Andre har jeg kunnet besøke på moteforum i Oslo som også har strenge tiltak slik det kun er en innkjøper av gangen. Uansett måter å gjøre høstens innkjøp på så ble det denne uken kjøpt inn vanvittig fine puter fra Day Home og Jacobsdal.

Sixbondstreet for nå en lekker kolleksjon av puter. Gled dere, mine sammensvorne pute damer og herrer.

Nå kommer det :

 • Deilige grov vevde linputer med print fra vakre malerier.
 • Super trendy quilt puter.
 • Vanvittig bearbeidede puter med en nydelig delikat overflate
 • Materialer som:
  • Stenvasket velvet
  • Silikon vasket lin
  • Small vevd ull
 • Store ruter / små ruter

Dere kan virkelig glede dere til sesongens puter hos Sixbondstreet. Putene kommer først på lager om en uke så følg med og bli den første til å få den perfekte puten til din sofa og til din sesong

Ha en fin fredag
#staysafe
Palla