Ettersom vi går mer og mer bort fra det 'trygge' og nøytrale uttrykket i interiørverden, dukker det hyppig opp nye trender. Som en følge av at det personlige og unike har blitt mer sentralt i interiørbildet ser vi stadig nye former og fasonger. I dette innlegget skal vi ta for oss: den skulpturelle vasen.

En skulpurellvase kjennetegnes ved at den gjerne har en organisk og kunstnerisk form. En fellesnevner for disse vasene er gjerne at de har et design som er inspirert av naturen. En vase kan eksempelvis minne om et skjell på havbunnen, en plante eller en annen organisk gjenstand.

En skulpturell vase vil vekke oppsikt ved at den bryter med normalen og det øyet er vant til å se. En sylinder formet glassvase er klassisk, tidløst og lekker- men hva med å tilføre hjemmet noe litt mer annerledes og unikt? Her finner du et bredt utvalg av unike og skulpturelle vaser. 

Under ligger det også samlet et par av mine favoritter vaser.

En skulpturell vase er et dekorativt kunstverk i seg selv, men de tar seg også veldig godt ut med kunstige, tørkede eller friske blomster i. Dersom du ønsker å fylle den skulpturelle vasen din med friske blomster, husk å sjekk om materialet tåler vann.

Skap et spennende og uventet uttrykk ved å kombinere vaser i ulike størrelser, farger og former. Kombiner gjerne den klassiske, sylinder formede vasen med en skulpturell variant. Kombinasjonen av ulike stiler gir også et unikt og personlig uttrykk.

Lykke til med innredningen!

-Marie