Når minimalismen møter komfort kan ikke resultatet bli annet enn perfeksjon. Vårt svar på dette møtet er møbelserien Utah. Serien består av slitesterke møbler i skinn. Utah-serien byr på ulike sofamodeller samt puffer i skinn med en solid top coat i polyester. Se hele møbelserien her.

Disse minimalistiske, komfortable og røffe møblene kan styles på utallige måter. Møblene er også tidløse noe som gjør dem enkle å kombinere med dine favoritt elementer. Jeg håper de ulike uttrykkene du skal få se under inspirerer deg til å gå for en møbelserie som oser av komfort og tidløs minimalisme.

Den klassiske stilen

Kjennetegn

Stilen kjennetegnes ved at fargepaletten går i mørke og nøytrale fargetoner. Innred med få, store og fremtredende elementer fremfor mye smått. Dette vil gi et eksklusivt, elegant og ryddig interiør.

Den feminine stilen

Kjennetegn

Den feminine stilen kjennetegnes ved at den inneholder en dus fargepalett. Velg fritt og gjerne din favorittfarge i ulike, duse nyanser av samme farge. Resultatet blir et dempet, delikat og tidløst interiør.

Den nordiske stilen

Kjennetegn

Det er ikke så mye som skal til for å gi interiøret ditt et lett og nordisk preg.
Her er noen stikkord som vil hjelpe deg mot et gjennomført og delikat hjem med et nordisk-preg: 
natur materialer som skinn, ull og treverk. Grønne planter; la hjemmet ditt bugne i vakre grønne planter- det vil ikke bare gi et bedre inneklima men de vakre grønntonene er en flott kontrast mot røft, brunt skinn.
Et stort gulvteppe vil ramme inn sonen og samtidig gjøre rommet lunere.

Den maskuline stilen

Kjennetegn

Om du ønsker en stil med et maskulint preg kan du trygt gå for en nøytral og dekadent fargepalett. Inkluder gjerne små detaljer av dine favoritt farger i form av pynteputer og pledd eller krukker/vaser. Hold nips og interiørartikler til det minimale. Pyntegjenstandene du går for bør være få, unike og gjerne det vi kaller for 'conversation piece'.

Du har nå blitt introdusert for fire ulike sofamodeller i skinn fra vår møbelserie Utah. Du har kanskje funnet din favorittmodell og stil allerede?
Hvis ikke finner du den garantert her hvor alle modellene og møblene fra møbelserien er samlet.

psst.. flere av modellene er på lager for omgående levering.

-Marie