Jeg tør nesten ikke si det, men på denne tiden av året så gleder jeg meg alltid til jul! Ja det høres helt sykt ut, men det er noe med høst - vinter og innekos som er like deilig som vår - sommer og utetid.

Nå er jeg nok i overkant interessert i farger og interiør, men jeg tror at mange av dere der ute deler min glede og jakten på nye farger.

Jeg har prøvd å fylle hodet eller retter sagt tømme hodet for tanker. Finne et sted å være som gir ingen stimuli. Jeg abonnerer på meditasjons appen waking up, gått lenge på hot bikram yoga. går lange turer i fjellet. Men jeg klarer simpelthen ikke å slutte å tenke på farger. Derfor har jeg valgt å stole på at min kople av metode er gleden ved nye farger og roen som inntar hele kroppen når jeg står der med malepenselen i hånden er min meditasjon.

Jeg er gift og min stakkars mann har vært utsatt for angrep med farger i de siste 35 årene. 

Vi gjorde tidlig en avtale at jeg kunne få to font vegger i huset som jeg alltid kan male om når jeg vil, må bare nevne at han er like interessert i interiør og her kommer ikke en ting over dørstokken uten at han også er med på valget. Men altså de to veggene er mine. 

I begge de to rommene (gangen og hjemmekontor) så har jeg møblert med klassiske nøytrale møbler fra Harrison serien.

Det er så deilig å kunne ha et sted som man lett kan gjøre om. Male en vegg er så takknemlig aktivitet og det gir så fort et resultat. Viktig at veggen ikke er for stor, men tar ca 1 liter maling (1 liter dekker ca 10 m2)

Denne uken har jeg sittet på jobben og hatt digitale reiser til mange land.  Covid-19 har stoppet messer og utstillinger i hele verden, men den har ikke stoppet kreativiteten og videre utvikling innenfor interiørbransjen. Vi møtes bare på andre plattformer for tiden. Plattformer som Teams, Zoom, skype etc.

I går besøkte jeg Noida messen digitalt. Denne messen pleier å finne sted i Noida som ligger i staten Uttar Pradesh i India. Dette er helt på grensen til storbyen New Delhi.

Denne messen er en av de viktigste messene i hele verden.  Noe av det jeg alltid gleder meg til å besøke på denne messen er trend paviljongen. Trendbyråene i India har total oversikt over hva resten av verden tenker når det kommer til farger og overflater. De har direkte tilgang til informasjon som kommer fra mange designere verden over som produserer i India.

Jeg har selvfølgelig mottatt trend fargene fra den danske Pej gruppen for lenge siden (mer enn et år siden) men det som skjer på Juli messen i India er både en bekreftelse eller avkreftelse og utvidelse av fargene høst vinter 2021-2022.

ACTION POINTS:
From our S/S 21 report, we have split the palette into two parts - one focused on natural and nostalgic hues, and the other with more dramatic and digitally enhanced tones. Use these as a blueprint to start planning your products across all areas of design, whether its`s fashion, interiors,beauty,tech,packing or hospitality.

Jeg vil dele med dere et kort sammendrag eller intro til GLOBAL COLOURS som jeg fikk i mitt digitale møte med trendkonferansen i India i går

  • Take a transseasonal approach; as weather patterns become more erratic, the idea of reinventing palettes each season will start to wane. People want longer - lasting transseasonal items,which means more summer tones in winter, and vice versa.
  • Use colour to create drama; we are in period of high drama, and this will see the rise of more dramatic colours and pairings, especially for Gen Z, (generasjon Z) who are as engaged in politics as they are in e-games and social media. 
  • Tap into nostalgia; in this tumultuous period, we will also be seeking comfort in nostalgia - whether it`s midcentury or mid-90s. Explore what nostalgia means to your brand, and how you can express it through colour. 
  • Make autumnal tones deeper; reds, oranges and greens will shift towards richer, deeper levels for A/W21/22, and wine tones will be especially important.

Og dette er fokus fargene langt frem i tid:

  • PANTONE 14-1036 TCX
  • PANTONE 19-1652 TCX
  • PANTONE 19-4015 TCX
  • PANTONE 16-4725 TCX
  • PANTONE 19-1860 TCX

ha en fin fredag
#staysafe
Palla

Søk opp fargene på nett og ta en titt, og la oss drømme oss bort i  deilige dype farger og innekos.