Vår produktdesigner Palla presenterer sine favoritt møbler og interiørartikler for Juni. Du finner link til alle produktene under samt en video der Palla forteller om de utvalgte favorittene.

#youdoyou

"Hver eneste gang jeg kommer inn her i det deilige, fine showroomet vårt- som jeg er veldig glad i. Så er det alltid noen produkter som fanger blikket mitt. Jeg har lyst til å dele akkurat de produktene og historien bak dem med dere nå i bitte små minutter, håper dere har tid!" 

-Palla

Ava sidebord

"Jeg savnet et bord med flere funksjoner i vårt sortiment. Jeg savnet egentlig et bord som jeg kunne ha som en liten mini-bar."

-Palla

Oakland spisestol

"Jeg kan ikke gå gjennom juni måneden uten å fortelle om Oakland stolen vår. Når jeg designet denne stolen var tanken litt på det retro planet, samtidig ønsket jeg å gjøre en stol som sulle være generøs, både til han og til henne."

-Palla

Sinclair gulvteppe

"Dette her et et fantastisk viskose produkter, det er håndlaget i India av en fantastisk familiebedrift som jeg beundrer svært mye etter å ha jobbet med de i mer enn 30 år. Hele teppet er håndknytet."

-Palla

  1. Oakland spisestol
    Oakland spisestol
    Fra 3 720,-

Balloon vasen

"Dette er et veldig godt produkt som gir mye til rommet, her snakker vi om å få valuta for pengene. Du får et design element, det er veldig 'brukanes'; du får brukt det på veldig mange forskjellige måter. Det setter rett og slett prikken over i-en. Mitt favoritt produkt i Juni!"

-Palla

Palla puter

"Puter fra Eichholtz i en deilig boucle tekstil. Et element å ha i stuen som overrasker, det er helt herlig! Det som er fantastisk morsomt med denne puten; den heter det samme som meg. Den heter faktisk Palla!"

-Palla