Våren holder på å våkne til live igjen og solen titter frem. Dagene blir lysere og vi har stilt klokken fram.

Selv om været ute er kaldt så skinner solen inn gjennom mine vinduer.

Coronavirus gir noen begrensninger når det gjelder å kjøpe friske blomster fra den lokale  blomsterbutikken og vi skal begrense våre handle rutiner, men det skal ikke sette en stopper på å bringe naturen inn.

Har du en spennende statement vase, så kan den blandes med andre former.

Ellers så har vi mange flotte vaser i vårt sortiment som du finner her :-)

Day Home vasene finnes i utrolig mange varianter. Enkle slanke eller super elegante i grønne farger.

Eller hva med noen av våre keramikk vaser enten fra Day Home eller Muubs? De er bare så utrolig fine, både de med spennende mønster og form eller de klassiske Luna krukkene.

Du kan også prøve deg frem med å mikse forskjellige former, skulpturelle former kan blandes med østens mønstre. Eller hva med organiske former slik som vår Melfi vase, den vasen har så mye karakter at med noen få grener så er den et smykke i rommet.

Noe som alltid er super klassisk og vakkert er rett og slett å samle sammen alt du har av runde glass former og så på enkel måte lage en vakker dekorasjon med grønne blader fra dine stueplanter.

Når du går tur i dag ta med en liten saks eller grensaks, plukk litt grener på veien og ta med hjem :-) 

Velg grener med mange knopper. Når du kommer hjem klipp enden av grenen for å skape et rent kutt som enkelt kan suge opp vann og næring. Bruk varmt vann første gang. Bytt vann annenhver dag slik at grenene får friskt vann. For å sikre at de har det bra, kan du med fordel dusje de med vann innimellom.

Plukk av noen store grønne blader fra dine stueplanter og miks sammen med grenene. 

Nå har du en lekker stilren blomsterdekorasjon til fredagsbordet, og denne dekorasjonen kan stå lenge, du kan faktisk bare lene deg tilbake og vente på at våren inntar hjemmet.

Ha en fin frodig fredag 

-Palla